CATALIN BOTEZATU E IN MARE IMPAS! A FOST OPERAT LA INIMA!

15 mai 2014 09:058 comments

Catalin Botezatu a mers la un control de rutina, insa a aflat ca trebuie sa se opereze de urgenta.Designerul se afla internat intr-o clinica din Istanbul, Turcia, unde medicii il pregatesc pentru o operatie la inima pentru a preveni un infarct.

Trebuiau sa fie niste analize simple. Am intarziat cu doua luni controlul, dar nu credeam ca e ceva. Medicii mi-au spus ca vasul de sange care iriga inima este 90% infundat. Daca nu fac operatia azi, cel tarziu joi, se poate…” – a declarat Catalin pentru emisiunea Acces Direct.

Recent, Bote a postat pe contul personal de Facebook un mesaj, in care multumeste fanilor pentru mesajele de incurajare si spune ca este pregatit sa intre in sala de operatii:

Va multumesc ca sunteti alaturi de mine in aceste momente de cumpana, fapt care ma ajuta sa iau decizia potrivita in privinta acestei operatii grele. Multumesc profesorilor de la Spitalul LIV pentru promptitudinea, profesionalismul si implicarea de care au dat dovada in solutionarea cat mai rapida a problemei mele medicale, oameni fara de care nu as fi aflat niciodata la timp cat de grava este situatia mea.” – a spus designerul.UPDATE Cătălin Botezatu a fost suspus unei intervenţii medicale, miercuri seară, la un spital din Turcia, unde doctorii i-au montat un stent cu ajutorul căruia vena coronariană, momentan înfundată în proporţie de 90%, să îi fie desfundată, potrivit libertatea.ro.

catalin-botezatu1După numai o oră de la începerea intervenţiei, designerul a ieşit din operaţie, iar medicii au spus că totul a decurs bine şi că starea acestuia este bună. Cătălin Botezatu va sta la terapie intensivă până joi dimineaţă.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com