Cercetat în stare de arest preventiv, pentru comiterea infracțiunilor de însuşirea bunului găsit, fals privind identitatea şi înşelăciune

23 decembrie 2013 18:150 comments

La data de 21.12.2013, orele 10.30, Politia Oraşului Abrud a întocmit acte premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de însuşirea bunului găsit, fals privind identitatea şi înşelăciune, faţă de N.O.C., de 25 de ani, din comuna Lupşa, judeţul Alba.

politiaa

În urma cercetărilor efectuate de poliţişti, a rezultat că în data de 16.12.2013, în jurul orelor  13 30 , bărbatul s-a prezentat la o bancă din Abrud unde, folosindu-se de o carte de identitate pierdută de un cetăţean din comuna Ighiu, a solicitat şi a obţinut, în mod ilegal, suma de 1.450 lei.

Faţă de suspect, cunoscut cu antecedente penale, a fost luată măsura reţinerii pe bază de ordonanţă, pentru săvârșirea infracțiunilor de însuşirea bunului găsit, fals privind identitatea şi înşelăciune, fiind prezentat Parchetului Cîmpeni, cu propunere de sesizarea instanţei de judecată şi arestare preventivă.

Parchetul şi-a însuşit propunerea şi l-a prezentat Judecătoriei  Cîmpeni care a dispus faţă de N.O. arestarea preventivă, pentru o perioadă de 20 de zile.

Cercetările sunt continuate.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com