Cercetat pentru tentativă de omor în Bucerdea Grânoasă

8 februarie 2014 15:552 comments

tentativa-de-omor

La data de 07.02.2014, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul  Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, împreună cu poliţiştii din Blaj şi din comuna Bucerdea Grânoasă, au continuat cercetările în legătură cu evenimentul produs la data de 06.02.2014, în jurul orelor 16,20, la o locuinţă din comuna Bucerdea Grânoasă,  în urma căruia două persoane au ajuns la spital prezentând mai multe plăgi înjunghiate.

Urmare a cercetărilor efectuate în cauză şi a concluziilor formulate de către medicul legist din cadrul Serviciului de Medicină Legală Alba, care a stabilit faptul că victima R.M.., de 35 de ani, din Bucerdea Grânoasă, prezintă plagă înjunghiată abdominală de natura celor care pun în primejdie viaţa iar R.D., de 35 de ani, din aceeaşi comună, prezintă plagă tăiată parietal dreapta şi mai multe plăgi tăiate la nivelul toracelui şi membrelor superioare, cele din urmă având caracteristicile unor leziuni de apărare, la data de 07.02.2014, dosarul penal întocmit în cauză a fost declinat la Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba, pentru efectuarea de cercetări faţă de principalul suspect, D.I., de 28 de ani, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de omor calificat.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Alba a dispus începerea urmăririi penale faţă de suspectul D.I. pentru săvârşirea infracţiunii de tentativă de omor calificat, luând faţă de acesta măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, sesizând totodată instanţa competentă, cu propunerea de arestare preventivă.

Tribunalul Alba a admis propunerea Parchetului şi a dispus faţă de suspectul D.I. măsura arestării preventive, pentru o perioadă de 30 de zile.

Acesta a fost depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com