Circula beat si fara permis!

30 octombrie 2017 19:510 comments

La data de 29.10.2017, în jurul orelor 15.30, C.P., de 34 de ani, din comuna Şpring, judeţul Alba, în timp ce conducea un autoturism pe direcția Cunța – Drașov, pe strada Principala din comuna Șpring, sat  Drașov, in dreptul stației de carburant „Iviniş”,  nu a adaptat viteza de deplasare intr-o curba la stânga, in condiții de carosabil umed, a pierdut  controlul asupra direcției si a intrat in coliziune cu un stâlp de electricitate aflat pe acostament, pe partea dreapta a sensului de deplasare , pe care l-a răsturnat pe partea carosabila.

 

În urma accidentului,   şoferul autoturismului şi alţi pasageri din autoturism au suferit leziuni corporale uşoare şi au fost transportaţi la Spitalul Județean Alba pentru investigații de specialitate.

 

Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest rezultatul fiind de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat, fiindu-i recoltate doua mostre biologice de sânge in vederea stabilirii alcoolemiei.

        

Totodată in urma cercetării, poliţiştii au stabilit că numărul de înmatriculare al autoturismului şi seria de șasiu aparţineau unui alt autoturism.    

         

De asemenea in urma verificării in bazele de date existente la nivelul politiei, a rezultat faptul ca C.P. nu poseda permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule.

 

Faţă de C.P. s-a luat măsura preventivă a reţinerii pentru o perioadă de 24 ore, fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba, iar in data de 30.10.2017 acesta va fi prezentat Parchetului de pe Linga Judecătoria Sebeș, pentru dispunerea măsurilor legale.

 

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vatamare corporala din culpaconducerea pe drumurile publice a unui autovehicul având o îmbibație alcoolica peste limita legala,  conducerea unui autovehicul pe drumurile publice fata permis de conducere, punerea in circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat si cu număr fals de înmatriculare.

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com