Consilierii USL Alba Iulia sprijină reafilierea clubului FC Unirea

18 iunie 2013 14:041 comment

unirea - oradea siteÎntr-o conferinţă de presă Gabriel Pleşa, liderul consilierilor locali ai USL Alba Iulia a anunţat iniţierea unui proiect de hotărâre privind situaţia echipei de fotbal Unirea:
„Tragem speranţa ca în următoarea şedinţă (n.a. – la finalul lunii iunie, probabil, miercuri, 26 iunie) a Consiliului Local Alba Iulia să deblocăm situaţia echipei de fotbal Unirea, cu cele 3 ramuri: copii, juniori şi seniori.
Costurile estimate pentru cele 3 echipe sunt estimate la circa 800.000 lei, o sumă care pare să fie suficientă pentru înscrierea echipei de seniori în Liga a IV-a şi pentru terminarea anului competiţional 2013-2014.
Noi vom propune acest proiect de hotărâre să fie asumat de şeful administraţiei locale, şi dacă nu doreşte iniţierea acestuia, îl vom susţine noi, conmsilierii USL”.
„Asocierea se va face pe Asociaţia „Fotbal Club Unirea 1924”, şi nu pe S.C. FC Unirea Alba Iulia S.A., cea care a avut numeroase probleme. Când vom sărbători 90 de ani de la înfiinţarea echipei Unirea vrem să avem o echipă care joacă, şi nu o echipă din amintiri”, a mai spus Pleşa.
Conform acestuia asocierea se va face între Consilliul Local Alba Iulia, Consiliul Judeţean Alba şi câţiva sponsori care nu au fost dezvăluiţi deocamdată.
Asociaţia „Fotbal Club Unirea 1924” este condusă de Florian Bebe Brumaru şi Mihai Dăscălescu.
În funcţie de discuţiile dintre părţile implicate, contribuţia CL Alba Iulia se va cifra între 200.000 şi 300.000 lei, parte egală cu Consiliul Judeţean Alba.
Înainte de şedinţa de CL de la finalul lunii iunie, conducerea Unirea 1924 se va întâlni cu city managerul municipiului Alba Iulia, Nicolae Moldovan.

Tags:

1 Comment

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com