Cristian Albu: Mii de oameni au fost solidari cu minerii din Roşia Montană

17 septembrie 2013 07:136 comments

mineri_rosia_montana_65149600În ultima săptămână, mii de români şi-au manifestat solidaritatea faţă de cei 33 de mineri blocaţi în subteran şi faţă de protestele oamenilor din Roşia Montană – minerii din Valea Jiului; sindicatul de la combinatul Mechel, Câmpia Turzii; sindicatul Chemex, de la laboratorul din Gura Roşiei care realizează analize fizico-chimice, cu precădere pentru industria minieră; foștii sinistrați din Buzău; confrații sindicaliști din Dâmbovița ai confederației Meridian; primari din 45 de comune din Munții Apuseni.
Alte zeci de mii de români au semnat petiția ”DA pentru Locuri de muncă. DA pentru minerit. DA pentru România!”.
Le mulţumim pentru susţinere, în numele oamenilor care îşi cer dreptul la muncă în Roşia Montană!
Doamne-ajută și Noroc Bun!
Cristian Albu
Preşedintele Sindicatului ”Viitorul Mineritului” din Roşia Montană

Tags:

6 Comments

  • PRIMARII DIN CELE ”45 DE COMUNE”(FABULOS NR.),SA-SI VADA DE COMUNELE LOR ,NU DE COMUNA NOASTRA,CA NOI AVEM UN PRIMAR CARE REPREZINTA PE RMGC,NU PE ROSIENI.ATAT DE MULTI AU FOST CUMPARATI?

  • Nu mai mancati cacat si dezinformati populatia poti compara “miile” fictive despre care vorbiti cu zecile de mii care au iesit in strada in ultimele saptamani impotriva exploatarii, tarti-va sub piatra de sub care ati iesit!

  • unde ai fost mah cand a inchis petrochimia, combinatul siderurgic, Aro,Tractorul, Steagul, Savinestiul Cantacuzino Iasi acum ( unde se fac vaccinuri si pentru neamul tau?), cand au vrut sa dea javra afara, unde ati fost? La caldurica, in fata TV-ului….Asta in plan secund, caci in primul rand aurul nu e al tau. Locuri de munca? la capsuni, la ponta pe mosie, la base pe flota, la numarat de oua, la walter roman, la ” nu ne vindem tara” de pe vremea lui ilici, N-am nimic cu familiile voastre, dar nu mai latra aiurea.Probabil sunt oameni amarati printre voi, dar va meritati soarta alaturi de tot romanul de rand, purtator de carte de identitate si de vot.

  • La comentariul de mai sus aş adăuga şi faptul criminal al foştilor securişti inclusiv “indivizi” din SIE care s-au pus la dispoziţia celor care au subminat economia naţonală, şi-au votat “legi” pentru fărădelegile lor şi peste noapte (prin moartea unui dictator), s-au făcut stăpîni pe avuţia poporului romîn prin manipulare şi dezinformare,specialişti al unui “război psihologic” împotriva propriului popor,valabil şi în prezent.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com