Cugir: Băut la volan s-a răsturnat în şanţ

29 iulie 2013 10:320 comments

car-accidentPoliţia Oraşului Cugir, a fost sesizată duminică cu privire la faptul că pe drumul vicinal din Vinerea şi locul numit Poiana cu Goruni, s-a produs un accident.
Echipa de cercetare deplasară la locul evenimentului a constatat că P.F.D., de 53 de ani, din Cugir, în timp ce conducea un autoturism, a pierdut controlul volanului iar într-o cură la dreapta s-a răsturnat în partea stângă a drumului.
În urma accidentului atât conducătorul auto cât şi pasagerul de pe scaunul din dreapta, au suferit leziuni corporale ușoare, fără a rămâne internaţi în spital.
În urma testării conducătorului auto cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 1,48 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei, pe numele lui fiind întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunii de „conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică pete limita legală”.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com