Cumul de infracţiuni rutiere pentru un tânăr din comuna Sâncel

15 aprilie 2013 11:480 comments

imagesLa data de 14.04.2013, orele 19.30, poliţiştii din cadrul Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei, în timp se aflau in serviciul de patrulare au oprit pentru control un autoturism condus de S.A.N., (26 ani) cu domiciliul în comuna Sâncel, județul Alba.

Cu ocazia verificării documentelor conducătorului auto şi ale autoturismului poliţiştii au constatat că autorizația emisă pentru numărul de circulaţie provizoriu atribuit autoturismului condus de S.A.N. era expirată din data de 13.04.2013.

Întrucât emana miros de băuturi alcoolice poliţiştii i-au cerut conducătorului auto să se supună testării cu aparatul alcooltest. Deoarece a refuzat testarea poliţiştii au luat măsura conducerii lui S.A.N. la Spitalul municipal Blaj, unde în prezenţa medicilor acesta a refuzat recoltarea de probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.

În cauză, poliţiştii au întocmit un dosar penal în care faţă de S.A.N se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de ,,refuzul recoltării de probe biologice in vederea stabilirii alcoolemiei’’ și ,,conducere pe drumurile publice a unui autovehicul neînmatriculat sau neînregistrat ” fapte prevăzute şi pedepsite de art.87 alin.5 şi art. 85, alin. 1 si din O.U.G. 195/2002 Rep.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com