„Cupa PNL la Pescuit – Ocna Mureş” câştigată de un aiudean

5 august 2013 09:004 comments

Foto-12Duminică, 04 august , în satul Căptălan din comuna Noșlac, la ”Balta Petrisor” s-a desfășurat concursul de pescuit „Cupa PNL la Pescuit – Ocna Mureş”, prima ediție. Evenimentul a fost organizat de către liberalii din Ocna Mureș pentru pescarii amatori din zonă. La eveniment au fost prezenți atât liberali din conducerea PNL Ocna Mureș (președintele Ciprian Mihăiescu și vicepreședinții Ciprian Tecar și Marius Andonie Bota, cel care, de altfel, a și fost gazda evenimentului), cât și din conducerea județeană a partidului (vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman, secretarul coordonator al PNL Alba, Marius Filimon și purtătorul de cuvânt, Adrian Simion).
Concursul s-a desfășurat conform programului stabilit anterior, și anume: la ora 7.30 s-au încheiat înscrierile pentru concurs, au fost stabilite regulile de pescuit, după care au fost făcute tragerile la sorți pentru locurile pe care le-a ocupat fiecare pescar; ora de începere a concursului a fost ora 8.00, competiția încheindu-se la ora 12.30. Concurenţii, 44 la număr (dintre care s-au remarcat 6 juniori, dar și o femeie) au folosit câte două undiţe pentru pescuit la suprafaţa apei şi au respectat atât regulamentul impus de proprietarul bălţii, cât şi cerinţele comisiei. Aceasta din urmă a fost alcătuită din trei membrii ai PNL Ocna Mureş, cunoscători ai tainelor pescuitului, mai exact Dorel Decean – preşedinte, Aurel Onac – secretar, Vasile Andone – membru.
La finalul concursului a fost cântărită cantitatea de pește prinsă de către fiecare concurent în parte. Comisia de premiere (formată din Florin Roman, Marius Filimon, Ciprian Mihăiescu, Marius Andonie Bota și Ciprian Tecar) a oferit diplome de participare tuturor concurenților, felicitându-i în mod deosebit pe cei care s-au clasat pe podium:
– locul I – Boancă Narcis (din Aiud), cu 5,00 kg. de pește; acesta a câștigat un băț inelat de carbon, de 7 m. și a fost premiat și pentru cea mai mare captură (un pește de 4,25 kg.) cu un tun de carbonde 4 m.;
– locul II – Stan Robert (din Ocna Mureș), cu 1,30 kg. de pește; a primit, ca și premii, un tun de carbon de 6 m și un juvelnic;
– locul III – Mârza Adrian (din Ocna Mureș), cu 1,08 kg. de pește; a câștigat un tun de carbon de 5 m. și un mincioc.
La finalul evenimentului, președintele PNL Ocna Mureș a declarat: „Ne bucurăm că am reușit să realizăm o acțiune frumoasă și apreciată de către participanți. Pe aceștia îi felicităm, iar gazdei, colegul nostru Marius Andonie Bota, vicepreședinte al PNL Ocna Mureș, îi mulțumim în mod deosebit pentru sprijin. De asemenea, mulțumiri adresăm tuturor celor care s-au implicat direct sau indirect în realizarea evenimentului, dar și invitaților noștri, în frunte cu vicepreședintele Consiliului Județean Alba, domnul Florin Roman, care ne-au onorat cu prezența. Promitem că nu ne oprim aici cu organizarea de evenimente pentru oameni, și în mod special pentru cei din zona Ocna Mureș și considerăm, de asemenea, că odată cu acest concurs, zona Ocna Mureş începe să devină un punct de reper tot mai important pe harta judeţului Alba, în ceea ce priveşte competiţiile pentru pescarii amatori, mai ales că intenţia noastră este de a face din acest eveniment unul anual, sau poate chiar bianual”.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com