Curtea de Apel Alba Iulia: Inculpaţii arestaţi în dosarul fraudelor cu medicamente din Hunedoara rămân în arest

4 iunie 2013 16:590 comments

ciocan siteMarţi, 04.06.2013, Curtea de Apel Alba Iulia a respins ca nefondate recursurile declarate de cei 10 inculpaţi arestaţi în dosarul cunoscut opiniei publice drept „Dosarul fraudelor cu medicamente din Hunedoara” împotriva încheierii Tribunalului Hunedoara din 30.05.2013 prin care s-a dispus prelungirea cu 30 de zile a măsurii arestării preventive.
Prin încheierea Tribunalului Hunedoara din 30.05.2013 au fost admise propunerile de prelungire a măsurii arestării preventivă pentru 30 de zile formulate de Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism cu privire la inculpaţii arestaţi în acest dosar.
Hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia este definitivă, toţi cei 10 inculpaţi urmând să fie cercetaţi în continuare în stare de arest preventiv.
Inculpaţii sunt acuzaţi în principal că în perioada 2010-2012 au făcut parte dintr-un grup infracţional organizat, ai cărui membri au obţinut beneficii financiare substanţiale din săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune cu consecinţe deosebit de grave, evaziune fiscala si spălare de bani, in domeniul farmaceutic.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com