Dacă acest lucru ar cântări decisiv ca Alba Iulia să devină capitală de regiune:Mircea Hava nu ar spune nu unui transfer la un alt partid

7 martie 2013 13:090 comments

hava 358

 Astăzi primarul municipiului Alba Iulia a făcut o declaraţie cu adevărat surprinzătoare. Acesta a declarat faptul că nu ar spune nu treceri la un alt partid dacă ar avea garanția că această mutare politică ar aduce orașului titlul de capitală de regiune. Trebuie spus faptul că Mircea Hava este un mebru marcant al PDL ocupând în acest moment şi funcţia de vicepreşedinte al PDL la nivel naţional şi fiind şeful organizaţiei judeţene a PDL din Alba.

Mircea Hava a mai spus că ideea unui „transfer” în PNL sau în alt partid de la putere i-a fost sugerată de importanţi oameni de afaceri din Alba Iulia. Aceştia i-ar fi spus liderului PDL Alba că aceasta ar fi singura contrapondere la acţiunile Sibiului, care vrea la rândul lui să devină capitală de regiune.

“Acest pas puteam să-l fac de 20 de mii de ori. În momentul unei discuții super serioase și dacă asta va înclina balanța cu ceea ce dorim noi, Alba Iulia capitală (n.red. de regiune) m-aș gândi la lucrul ăsta. L-aș pune în discuție, nu aș spune de la început hai plecați de aici și lăsați-mă în pace. Aș spune da, hai să discutăm, poate găsim și altă soluție. Concret: nu am certitudinea că dacă aș face pasul acesta Alba Iulia poate deveni capitală de regiune. Deocamdată este exclus dar vă spun: în momentul în care pe taler se adună lucrurile bune și trebuie dincolo să se pună ceva, în momentul în care aceasta ar fi o chestiune necesară, discutăm! Nu aș face lucrul acesta pentru mine, pentru că eu nu am nevoie decât de sănătate și de liniște, dar nu pot să exclud așa ceva pentru că dacă asta ar cântări teribil în balanță aș fi un ticălos să spun nu. Decizia va fi politică, atâta timp cât decizia va fi politică trebuie să acționăm ca oameni politici. Dacă lucrurile astea se pot face așa chiar că, nu numai eu, toată echipa ne putem gândi la așa ceva” a declarat Mircea Hava.

 

Tags:

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com