Decizie Curtea de Apel Alba Iulia: Tiberiu Polgar patronul unei pensiuni din Alba acuzat de proxenetism condamnat la 5 ani închisoare cu executare

8 martie 2013 16:416 comments

 

ciocan site

Astăzi, 08.03.2013, Curtea de Apel Alba Iulia a admis apelul declarat de D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Alba Iulia împotriva sentinţei pronunţată de Tribunalul Alba în dosarul cunoscut opiniei publice ca „Dosarul patronului unei pensiuni din Alba Iulia acuzat de proxenetism şi trafic de minori”.

„Curtea de Apel Alba Iulia a desfiinţat sentinţa penală atacată numai sub aspectul laturii penale privind infracţiunea de trafic de minori (pentru care a fost achitat de către instanţa de fond) şi a dispus condamnarea inculpatului la pedeapsa de 5 ani închisoare cu executare şi 3 ani interzicerea unor drepturi pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de minori în formă continuată.

Curtea de Apel Alba Iulia contopeşte pedeapsa aplicată inculpatului cu pedepsele aplicate prin sentinţa penală atacată în pedeapsa cea mai grea de 5 ani închisoare şi 3 ani interzicerea unor drepturi pe care o va executa în final inculpatul.

Curtea de Apel Alba Iulia a respins ca nefondat apelul formulat de inculpat şi a menţinut măsura arestării preventive a inculpatului.

Hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia nu este definitivă, poate fi atacată cu recurs în termen de 10 zile de la comunicare, competenţa de soluţionare a recursului revenind Înaltei Curţi de Casaţie şi Justiţie” se arată într-un comunicat de presă al Curţii de Apel Alba Iulia.

Alte date privind evoluţia dosarului

“În urma judecării pe fond a acestui dosar Tribunalul Alba a pronunţat o sentinţă de condamnare a inculpatului Polgar Tiberiu la pedeapsa de 3 ani închisoare cu executare şi interzicerea unor drepturi pentru săvârşirea a trei infracţiuni  de act sexual cu un minor, în formă continuată şi a două infracţiuni de  proxenetism în formă continuată. Prin aceeaşi sentinţă s-a dispus achitarea inculpatului Polgar Tibor de sub învinuirea săvârşirii infracţiunii de trafic de minori, în formă continuată şi obligarea inculpatului la plata de daune morale.

Împotriva sentinţei Tribunalului Alba au declarat apel inculpatul şi Direcţia de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism – Serviciul Teritorial Alba, competenţa de soluţionarea a apelurilor revenind Curţii de Apel Alba Iulia.

Inculpatul a fost judecat până în prezent în stare de arest preventiv, propunerea de arestare preventivă admisă de Tribunalul Alba în 25.04.2012 a rămas definitivă în urma respingerii recursului inculpatului la Curtea de Apel Alba Iulia în 30.04.2012” se precizează în comunicatul Curţii de Apel Alba Iulia.

 

Tags:

6 Comments

  • pensionar sarac

    Cred ca este prea putin pentru asemenea zis -om-=ANIMALE.Aastia nu au copii, nu vor avea nepoti???cu cat avem mai multe biserici, si sarbatori religioase cu ata suntem mai fara nici un bun simt.Credinta trebui s-o porti in atitudinea-conportamentul tau zilnica fata de semeni, nu prin cruci si icone cat peretele sa te vada ca esti CRESTIN.FAPTELE VORBESC.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com