DGFP Alba a strâns 3,284 lei milioane lei în urma controalelor din mai

28 iunie 2013 13:250 comments

finanteÎn luna mai a anului 2013, Activitatea de Inspectie Fiscala Alba a stabilit suplimentar pentru bugetul general consolidat al statului obligaţii de plată de 3,284 milioane lei
În luna mai a.c., Direcţia Generală a Finanţelor Publice a Judeţului Alba, prin Activitatea de Inspecţie Fiscală, a efectuat un număr de 138 acţiuni de control la contribuabili persoane fizice şi juridice, din care un număr de 67 au fost inspecţii fiscale.
Rezultatele globale înregistrate de organele de inspecţie fiscală s-au concretizat în stabilirea unor venituri suplimentare pentru bugetele administrate de Agenţia Naţională de Administrare Fiscală în sumă totală de 3,284 milioane lei, astfel: 2,127 mil.lei diferenţe din impozite, taxe şi contribuţii şi 1,137 milioane lei accesorii aferente diferenţelor calculate.
Pentru abaterile şi deficienţele constatate, organele de inspecţie fiscală au aplicat 23 amenzi contravenţionale în sumă totală de 20 mii lei.
Pentru prejudicii (prezumtive) create bugetelor administrate de ANAF, în sumă totală de 3,203 milioane de lei, DGFP Alba-Activitatea de Inspectie Fiscala a înaintat 4 cazuri instituţiilor abilitate pentru continuarea şi definitivarea cercetărilor în vederea stabilirii persoanelor vinovate şi a gradului de participare a acestora la infracţiunile constatate.
De asemenea, în luna iulie a.c, inspectorii fiscali au soluţionat 192 de deconturi pentru rambursarea taxei pe valoarea adăugată în valoare totală de 14,692 mil.lei, fiind respinsă la rambursare suma totală de 420 mii.lei.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com