DIICOT Alba a trimis în judecată trei traficanți de droguri

5 aprilie 2013 08:141 comment

traficantJoi 4 aprilie, DIICOT Alba i-a trimis în judecată pentru trafic de droguri pe Gheorghe Grozav, Roxana Alina Hațegan și Daniel Marian Dolcan, reținuți și audiați de DIICOT Alba în urma unor percheziții efectuate de BCCO Alba Iulia în data de 12 martie 2013. Dosarul a fost înregistrat la Tribunalul Alba în data de 4 aprilie iar primul termen de judecată a fost fixat pentru 29 aprilie.
Gheorghe Grozav a fost reținut în urma unui flagrant, în timp ce încerca să vândă cannabis unui poliţist sub acoperire. Asupra acestuia a fost găsită cantitatea de 200 de grame de canabis.
Potrivit polițiștilor, după realizarea flagrantului s-au efectuat două percheziții pe raza localității Vințu de Jos, dintre care una la domiciliul lui Grozav, unde s-a găsit cantitatea de circa 200 grame de canabis. La cea de a doua percheziție s-a găsit cantitatea de aproximativ 400  grame din același drog.
Șeful serviciului anti-drog din cadrul Brigăzii CCO Alba Iulia, Cristian Link, a declarat la acea dată că Grozav și-a recunoscut fapta și că acesta încerca să își creeze o piață de desfacere în localuri și în școli din Alba Iulia.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com