Două săli de cinema la Alba Iulia

28 august 2013 15:040 comments

Sala_cinemaAlba Iulia ar putea avea avea în curând două săli de cinematograf moderne după ce de câţiva ani pentru a vedea un film la cinema, la Alba Iulia este o adevărată aventură iar pentru alţi este motiv de a merge în alte oraşe precum Clujul.
În ultima şedinţă de CL aleşii locali au aprobat în unanimitate Planul Urbanistic de detaliu pentru construcţia celor două săli pe latura de nord a Alba Mall
„SC Mall Alba SRL solicită Consiliului Local Alba Iulia aprobarea documentației PUD – Extindere complex comercial Mall Alba prin construirea a două săli de cinema” se arată în document . Potrivit documentului, regimul de construire este cuplat cu complexul comercial existent.
Construcția va fi amplasată în partea de nord a complexului comercial, în stânga, în partea dinspre strada Tudor Vladimirescu mai precis cele două săli de cinema urmează a fi construite este pe actuala zonă verde, amplasată diametral opus cu spălătoria auto, pe o suprafață de 618 mp. Accesul la cinema nu modifică actualele caracteristici ale circulației pietonale existente, accesul se va realiza direct din strada Tudor Vladimirescu.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com