Două scandaluri au fost aplanate de jandarmi, iar vinovaţii au fost sancţionaţi contravenţional cu amendă în valoare totală de 400 de lei.

16 aprilie 2013 11:191 comment

jandarmi-amenda10Luni, 15 aprilie, jandarmii au intervenit şi aplanat două conficte în Bărăbanţ şi Aiud. Primul incident a fost semnalat în jurul orei 13.00 pe strada Stejarului din cartierul albaiulian Bărăbanţ, o femeie apelând 112 şi solicitând ajutor deoarece era deoarece era ameninţată cu bătaia de un vecin. În mai puţin de 10 minute, la faţa locului a intervenit un echipaj de jandarmerie care, în scurt timp, a aplanat conflictul dintre cei doi. În urma verificărilor efectuate s-a constatat că între cei doi vecini există divergenţe mai vechi, fapt pentru care, ori de câte ori se întâlnesc, este nevoie de intervenţia forţelor de ordine pentru a preveni escaladarea violenţelor verbale spre agresiuni fizice. Vinovat pentru scandalul de ieri a fost găsit bărbatul – A.M. în vârstă de 36 de ani – care a fost sancţionat cu amendă contravenţională în valoare de 200 de lei. Totodată, celor doi li s-a pus în vedere faptul că, dacă vor continua certurile în spaţiul public, riscă sancţiuni mai mari, chiar de natură penală.
Şi jandarmii din municipiul Aiud s-au interpus ieri între un bărbat şi o femeie din localitate. Şi în acel caz femeia a fost cea care a sunat la 112 şi a solicitat intervenţia forţelor de ordine deoarece fostul soţ o ameninţa cu acte de violenţă. Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat de urgenţă la domiciliul femeii situat pe strada V. Lucaci şi l-a identificat de M.A., de 51 de ani, din localitatea Ciumbrud care a declarat că a vizitat-o pe fosta soţie cu intenţia de a o ruga să accepte refacerea căsniciei. Refuzul femeii referitor la împăcare a declanşat furia bărbatului care a înjurat-o şi a ameninţat-o că o va lovi. Intervenţia oportună a jandarmilor l-a împiedicat să-şi ducă intenţiile la bun sfârşit, iar pentru fapta săvârşită a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com