Drept la replică a grupului Filadelfia

30 mai 2013 14:361 comment

drept-la-replica“Îmi doresc soluționarea cât mai rapidă a cazului pentru care am fost chemat la audieri, care vizează doar divizia de coletărie a grupului. De aceea, voi pune la dispoziția autorităților toate resursele necesare, pentru a îndepărta orice urmă de suspiciune care planează asupra grupului Filadelfia în acest moment. O echipă a Gardei Financiare a derulat deja un control în cursul zilei de marți și nu au găsit nicio neregulă.
Nu aș dori ca informațiile apărute în mass-media să aducă prejudicii de orice fel, psihologice sau morale, angajaților companiei pe care o conduc și, din acest motiv, îmi asum responsabilitatea unei cât mai bune cooperări cu anchetatorii.
Pentru mine și pentru boardul de conducere al companiei, respectarea legilor nu este doar o obligație, ci și o cerință care izvorăște din credința și etica personală. Din acest motiv, am încercat dintotdeauna să transmitem aceleași valori și angajaților noștri, inclusiv prin regulamente interne care vizează interzicerea oricăror activități care contravin legilor în vigoare. Toți angajații noștri au fost informați cu privire la aceste aspecte”
Ioan Sighiartău, director general al Filadelfia Group

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com