Duminică show chinologic la Alba Iulia

9 mai 2013 10:100 comments

expo-300x228Duminică la Alba Iulia va avea loc un “Show chinologic şi picnic pentru metişi”. Evenimentul va avea loc în cadrul festivalului PLAY FOR MAY, duminică, 12 mai, ora 11. Pe programul oficial şi în toate flyerele împărţite (1000 buc) ora de începere a show-ului este 15 dar sponsorii şi mulţi dintre participanţi au considerat că este mult prea cald pentru căţei şi a trebuit să schimbăm oră, de aceea vrem să comunicăm separat acest eveniment care oricum credem că este destul de interesant de promovat.

Aflat la a 6-a ediţie şi devenit tradiţional în cadrul Festivalului PLAY FOR MAY, evenimentul se doreşte o variantă inovativa de socializare în aer liber, o formă nouă de a petrece timpul liber împreună cu întreaga familie, dar şi o recunoaştere a fiecărei rase de câini şi a combinaţiilor dintre ele.
Duminică este dedicată atât căţeilor de rasa cât şi metişilor împreună cu stăpânii lor, bineînţeles! Se vor organiza concursuri de Miss şi Mister Metis şi concursuri de abilităţi, cu premii în mâncare pentru căţei, medicamente şi accesorii. Dr. vet. Traian Botoiu va face consultaţii gratuite la faţa locului pe toată durata evenimentului şi nici un câine nu va pleca acasă flămând!
Pentru părinţi şi copii vom avea mâncare la ceaun, plăcinte şi clătite delicioase iar pentru căţei vom avea bufet suedez cu mâncare de la sponsori.
Foarte important:
1. Show-ul chinologic va avea loc de la ora 11 dimineaţa, nu ora 15 cum este trecut în programul festivalului. S-a considerat că este mult mai bine pentru câini o oră în care nu arde soarele prea tare.
2. Spaţiul desfăşurării concursului a fost deratizat şi tratat împotriva căpuşelor!
3. Intrarea este liberă, ca toate manifestările de pe timpul zilei de la Festivalul Play for MAy, biletul se plăteşte doar la intrarea la concerte.

 

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com