Emotion Romania spectacol pirotehnic eveniment de 1 Decembrie

28 noiembrie 2013 22:482 comments

artificii-tricoloreCulorile steagului României vor rămâne întipărite în inimile participanților la “Festival de România”
Artificiile, mici miracole de mari dimensiuni, vor transforma pietonala Mihai Viteazul într-o epopee epică, un fir artistic țesut prin spațiu și timp, care va duce publicul pe casacade luminoase jucause, interactive, ce încântă simțurile. “Emotion Romania”, un spectacol unic dedicat spiritului românesc va fi o alegorie pirotehnică a unității naționale.
24 de reflectoare uriașe vor genera efecte speciale ieșite din comun, o coloană sonoră plină de emoție și sunet românesc, o avalanșă de artificii roșii, galbene și albastre, sunt doar o parte din surprizele pe care le promit organizatorii pentru seara de 1 Decembrie, începând cu ora 20.20.
“Am creat acest proiect absolut unic tocmai pentru a marca așa cum se cuvine acest moment sublim din istoria țării și a Cetății. Suntem convinși că acest spectacol va încânta audiența și va trezi spiritul românesc din fiecare dintre noi. Am pregătit efecte vizuale ce nu s-au mai văzut în România și tot spectacolul va avea o puternică amprentă românească, autentică.” declară organizatorii
Focul de artificii va avea vizibilitate maximă de pe pietonala Mihai Viteazul, cu focus spre Poarta a III-a.
Efecte pirotehnice spectaculoase vor inunda cerul și Piața Cetății, sâmbătă, 30 noiembrie de la ora 19.00 odată cu începerea spectacolului de dans cu foc, artificii şi muzică live “Dansul zmeilor”. Inspirat de ritualurile româneşti străvechi, pe care le dezvoltă în forme artistice moderne, show-ul celor de la Crispus și Cobzality este un dans al focului și al puterilor lui miraculoase.
Pyro Events Team – Fireworks Design, realizator al show-ului, este lider național în domeniul spectacolelor pirotehnice și activează din 2006, de atunci și până astăzi reușind să-și pună amprenta asupra peste 650 de spectacole pirotehnice în România și Uniunea Europeană.
În 2013, Pyro Events a fost premiată la festivalul de artă pirotehnică ELK din Polonia, a fost partener logistic la Münchner Sommernachtstraum 2013 în Germania.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com