Fake news OFICIAL privind campania de vaccinare. Sau cum să ne mințim frumos, după modelul cincinalului de altădată…

20 februarie 2021 16:510 comments

Astăzi, președintele CNCAV, Valeriu Gheorghiță a transmis un mesaj îmbucurător privind succesul campaniei de vaccinare din România, doar că de atâta euforie  și-a dat cu stângul în dreptul: 

„Este o zi importantă pentru România. Astăzi, la ora 13.00, numărul persoanelor vaccinate a depășit numărul celor infectate și raportate cu virusul SARS-CoV-2. Ritmul în care se derulează campania de vaccinare până la acest moment ne confirmă atingerea obiectivului dorit, acela de a imuniza populația într-un timp cât mai scurt.

Le mulțumesc tuturor pentru opțiunea de a se vaccina și, în egală măsură, celor care depun un efort considerabil pentru ca procesul de vaccinare să se desfășoare cu eficiență, într-un mediu favorabil și sigur!

Doar împreună învingem pandemia, doar împreună vom reuși să ne bucurăm de o viața normală, alături de cei dragi!”, a transmis președintele CNCAV, Valeriu Gheorghiță.

Precizarea esențială este că “numărul persoanelor infectate” este de fapt legat doar de cazurile confirmate oficial. REALITATEA ESTE MULT DIFERITĂ!! Și asta pentru că anchetele epidemiologice în România nu se fac prin testarea contacților, ci doar a celor care prezintă simptome. Astfel că numărul real al celor infectați din Români, în realitate, este cu mult mai mare decât cel prezentat oficial! 

Ce trebuie să recunoaștem este însă că lucrurile încep să se miște îmbucurător. Dar de aici și până la a ne îmbăta cu apă rece, fie servită ea chiar de un cadru militar, este cale lungă… 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com