FAPTUL DIVERS

17 februarie 2021 11:250 comments

ROMANII VOR SA LUCREZE CU SPOR(URI)

Kelemen Hunor: Trebuie să facem un inventar al sporurilor. Nu vor fi eliminate în 2021 / Nu te obligă nimeni să lucrezi la stat dacă sunt aşa de multe pericole la fiecare colţ .Nici pe el nu-l obliga nimeni.

MAI BINE MERGEA PE JOS LA SPITAL!

Vrancea: O ambulanţă care transporta o pacientă cu coronavirus s-a răsturnat pe DN 2 / Femeia a murit, iar doi membri ai echipajului au fost răniţi / Pacienta era intubată / Medicul, în stare gravă.Pe mine m-ati omorat, dar cu medicul ce-ati avut?

NOAPTEA, TOATE FETITELE SUNT SEXI

Un tribunal de la Haga stabileşte că ”intrdicţia de circulaţie pe timpul nopţii este o încălcare profundă a libertăţii de mişcare şi vieţii private”, care necesită ”un proces decizional foarte minuţios” şi decide că Guvernul olandez este necesar să-i pună capăt, relatează AFP.Prostituatele saluta aceasta decizie.

CEL MAI BUN, CEL MAI BUN /E VACCINUL KIM JONG UN!

Hackeri nord-coreeni au încercat să pătrundă în sistemele informatice ale gigantului farmaceutic american Pfizer, cu scopul de a căuta informaţii despre vaccinul şi tratamentele acestuia împotriva covid-19, dezvăluie un deputat citând serviciile sud-coreene de informaţii, scrie presa locală, relatează AFP.Inca o palma data cu piciorul fiarei capitaliste de catre maretul lider Kim Jong Un!

KLAUS N-O MAI VREA PE WEBER

Preşedintele Camerei Deputaţilor, Ludovic Orban, a anunţat, marţi, că a fost iniţiată procedura privitoare la revocarea Avocatului Poporului, Renate Weber – al cătrei mandat ar urma să se încheie în 2024 – precizând că în cel mult două săptămâni comisiile juridice urmează să analizeze această solicitare şi să prezinte un raport care să fie transmis plenului.Principalul repros? Nu e penelista de-a noastra!

RALUCA O SPUNE CLAR:ORI PENSIE, ORI SALAR’!

Pensia nu va mai putea fi cumulată cu salariul de la stat, iar cei care vor să se reangajeze în sistemul public trebuie să opteze între pensie și salariu, afirmă ministrul Muncii, Raluca Turcan, care anunță un proiect de lege în acest sens.Credem ca ideea i-a dat-o Stolojan.

VAL DE PROTESTE.(CE E VAL CA VALUL TRECE!)

Val de proteste miercuri în Capitală și în mai multe județe ale țării. Sindicaliști din Ministerul de Interne, ceferişti şi angajaţi din sistemul sanitar ies în stradă și pichetează sediul Guvernului şi sediile partidelor de coaliţie. De asemenea, au fost anunțate proteste și în fața mai multor prefecturi, faţă de măsurile anunţate de Guvern.D-aia nu mai pot guvernantii!

COPIII VOR FI BOTEZATI DE MEDIC?

Discuții amănunțite între preoți și familie referitoare la starea de sănătate fizică a copilului, inclusiv consultarea medicilor curanți ai copiilor ori de câte ori starea de sănătate a copilului o impune și stabilirea modalității de botez, adaptată fiecărui caz, este una din propunerile făcute Bisericii de către Avocatul Poporului, în contextul tragediei de la Suceava, unde un bebeluș a murit după ce a fost botezat.Cu inmormantarile e mai simplu.

 

 

 

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com