FAPTUL DIVERS

7 aprilie 2021 18:020 comments

LITORAL PENTRU TONTI

Turiștii care vor petrece weekendul de 1 mai și Paște pe litoral trebuie să respecte toate regulile. Trebuie să poarte măști în spațiile publice, să nu se înghesuie în magazine și pe terase și să intre în camere la ora 20.Halal minivacanta.Cei care dansau si beau buluc toata noaptea la Vama Veche sunt extrem de nemultumiti!

VACCIN PENTRU PROSTITUATE

Prostituatele din Belo Horizonte, oraş din sud-estul Braziliei, cer să fie incluse în grupurile de populație care trebuie vaccinate cu prioritate împotriva COVID-19. Femeile au început o grevă simbolică și au organizat manifestații.O greva generala a lor ar paraliza economia Braziliei!

RALUCA STIE TOT

Raluca Turcan, ministrul muncii, a spus marți seară la Digi24 că „la privat nu poți să interzici cumularea pensiei cu salariul” și a explicat cum vor fi convinși bugetarii să renunțe la astfel de practici. „În momentul când se interzice cumulul pensie-salariu la stat, practic, un număr important de oameni în puterea muncii se pot îndrepta spre piața privată”, a declarat ea.Parca-i si vad pe fostii ofiteri SRI angajandu-se la firma privata Mossad Sau CIA!

CU FLORIN CITU IN FRUNTE, VOM AVEA SUCCESE MULTE!

Premierul Florin Cîţu afirmă că economia se află pe o direcţie de „creştere economică sustenabilă”, după ce FMI a anunțat o creștere economică previzionată de 6% din PIB pentru România în 2021.Ca romanii obisnuiti simt exact invers, asta nu mai conteaza!

MARELE OM POLITIC BULAI DA VERDICTUL!

Deputatul USR-PLUS Iulian Bulai a reacționat după ce 21 de parlamentari AUR au solicitat, marți, sancţionarea sa pentru comportament calomnios şi injurios. Bulai spune că îşi menţine opinia că AUR este un partid “fundamentalist, radical şi extremist”.Sa-l credem, ca prea o zice cu foc!

CLOTILDE E FIERBINTE! CLOCOTESTE DE NERVI!

Clotilde Armand spune, într-un mesaj pe Facebook, că observă că unii angajați din Primăria Sectorului 1 au impresia că sunt în vacanță, iar locuitorii sectorului “sunt obligați să le plătească salariile pentru figurație sau ca să plece de la locul de muncă când au chef”.

Ea afirmă că nu va tolera așa ceva, iar de astăzi toți funcționarii primăriei și din instituțiile subordonate care nu-și folosesc cartelele pentru pontaj sau registrul de prezență nu vor mai fi plătiți. S-a dus traiul bun

 

DE LA ATI LA BALAMUC!

Peste o treime din persoanele care au suferit de COVID-19 dezvoltă probleme mintale sau simptome neurologice pe termen lung, potrivit unui studiu publicat marți și citat de catre CNN.Credeau ca scapa asa usor?

 

COPIII MAGHIARI NU VOR VACANTA PRELUNGITA?

 

Decizia Guvernului de a prelungi vacanța de primăvară a elevilor a fost una greșită, neexplicată și neasumată, care creează mari probleme familiilor, a declarat la RFI primarul municipiului Miercurea Ciuc, Attila Korodi (UDMR).Toti copii il injura, dar cei mai multi in maghiara!

 

ANDREEA MOLDOVAN CREDE IN MINUNI!

 

Secretarul de stat în Ministerul Sănătății Andreea Moldovan susține în continuare că o carantină de două săptămâni la nivel național “ar face minuni” în România, dar că înțelege de ce românii se tem atât de tare de o astfel de măsură.Credeam ca numai sfintii pot face minuni!

 

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com