FAPTUL DIVERS

4 mai 2021 10:100 comments

ALIOSA SI DRONELE  KAMIKAZE

Dronele „kamikaze” devin unele dintre armele preferate ale armatei ruse. Surse din comandamentul de la Moscova au dezvăluit că astfel de aparate de zbor au fost folosite cu succes împotriva teroriștilor din Siria.Putin nu-si pierde timpul.Armata rusa devine pe zi ce trece o fort de temut!

IL VOM VEDEA PE CITU LA NUDISTI?

Premierul Florin Cîțu le-a transmis un mesaj românilor aflați pe litoral. El a spus că va merge și în Vama Veche și le-a mulțumit pentru că s-au vaccinat împotriva COVID-19.Turistele vaccinate abia asteapta sa-l vada pe Citu la nudisti!

NOROC CA, IN PUSCARIE, 22 DE ANI TREC REPEDE!

Guvernatorul din Carolina de Nord, SUA, Roy Cooper, l-a grațiat pe un bărbat care a fost condamnat în mod greșit pentru crimă și incendiere în 1995, si a stat dupa gratii 22 de ani, potrivit unui comunicat de presă al biroului guvernatorului.Probabil, guvernatorul isi va cere scuze pentru greseala!

O VESTE BUNA PENTRU BETIVI!

Sălile de spectacol, cinematografele, restaurantele la interior şi cafenelele din Bucureşti se redeschid de astăzi, la capacitate redusă, de 30%, după ce incidența cazurilor de COVID-19 a coborât sub 3 la mie.Dumnezeu le-a ascultat betivilor rugaciunile!

OROS VREA SA STIE CAT TEREN AGRICOL MAI ARE ROMANIA

Singura modalitate de a stopa cumpărarea terenurilor agricole de către străini este impunerea unei limite pentru suprafața pe care o poate deține un proprietar, spune ministrul Agriculturii, Adrian Oros. Autoritățile vor începe peste câteva zile și recensământul agricol. Din 10 mai, peste 20.000 de recenzori vor merge din fermă în fermă, pentru a strânge informații despre culturi, terenuri, animale sau muncitori.Nu e departe ziua in care vom fi chiriasi pe pamantul Romaniei!

PUTEREA SE URCA LA CAP

Fostul ministru al Culturii Theodor Paleologu crede că să fii membru într-un guvern timp de un an de zile este ca un stagiu într-un spital psihiatric şi că mulţi politicieni sunt atinşi în vreun fel de patologia puterii.E foarte greu sa umbli cu miere si sa nu-ti lingi degetele!

VAMAIOTII AU FOST VAMUITI!

Cele două cluburi dn Mamaia, amendate în 1 Mai pentru că mesele erau prea apropiate, au fost din nou sancţionate pentru aceeaşi neregulă cu câte o amendă de 2.000 de lei. De asemenea, doi turişti din Vama Veche au fost sancţionaţi cu câte 1.000 de lei deoarece nu purtau mască.Trebuie sa castige si statul din turism, nu-i asa?

VIOLENTA II IA PE  USR-ISTI CU BINISORUL

Liderul PNL Bucureşti Violeta Alexandru a propus USR PLUS completarea protocolului din campania electorală cu unul care vizează colaborarea la nivelul administraţiei locale şi coordonării politice, în contextul respingerii bugetului Capitalei în această săptămână, scrie news.ro. Ea a adăugat că nu ştie dacă ar fi o soluţie ca USR PLUS să propună o altă variantă de buget, aşa cum a transmis Alianţei primarul general Nicuşor Dan, deoarece bugetul trebuie adoptat rapid pentru ca PMB să nu intre în incapacitate de plată.Parca n-ar stii oricine ca protocoalele sun facute pentru a fi incalcate…

STRIGATOR LA CER:CIUCU A FOST LUAT LA MISTO!

Primarul Sectorului 6 Ciprian Ciucu a relatat duminică pe Facebook că a reclamat desfăşurarea unei curse de maşini în centrul Capitalei la Brigada Rutieră, însă atunci când a sunat ofiţerul de serviciu l-a luat la mişto – „că de unde stiu eu că mergea cu viteză, că ce, am radar…?”. Edilul a mai spus că va face o plângere administrativă şi speră să mai existe înregistrarea telefonică.Daca un primar este tratat asa, va dati seam ce-I aud urechile unui cetatean obisnuit?

RALUCA TURCAN NU MAI VREA SA NE IA 25% DIN SALARII?

Raluca Turcan a afirmat sâmbătă, de Ziua Muncii, că România a făcut progrese mari în privinţa salarizării, mai ales după integrare în Uniunea Europeană. Astfel, la începutul lui 2007 salariul mediu net era, la momentul integrării în UE, în jur de 950 lei, iar în acest an salariul mediu net este de 3.400 lei. Cu toate acestea, în continuare, sărăcia rămâne o mare problemă în România şi valoarea muncii în ţara noastră. Prin urmare, 8 euro/ora este de peste 3 ori mai mică decât media la nivelul UE – 28 euro/ora, iar sărăcia în muncă este aproape de două ori mai mare în România – aproape 15% faţă de media UE – 8%.Daca avem noroc, poate scapam de scaderile salariale pe care le cloceste!

 

 

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com