FAPTUL DIVERS

9 februarie 2021 16:070 comments

FELCERUL CITU OPRESTE HEMORAGIA BANULUI PUBLIC

Premierul Florin Cîțu a spus sâmbătă că în alcătuirea bugetului pe 2021 va ține seama de oprirea „hemoragiei banului public”  și a anunțat restructurarea companiilor de stat, avertizând că unele dintre acestea s-ar putea să nu supraviețuiască.Noua doctrina Hidroelectrica, CEC Bank, Trom, etc? SCAPA CINE POATE!

O MARE PIERDERE PENTRU COMPANIA APELE ROMANE

Fosta chelneriță angajata ca inginer la la Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlad și-a dat demisia, potrivit jurnaliștilor Recorder, care au adus cazul în atenția opiniei publice. Inginerul Gabi Musteață, cel care a fost sursa dezvăluirilor și al cărui post a fost desființat, va da în judecată compania. Mare pierdere.Cine o sa ne mai apere de inundatii?

CIUPERCILE SE INMULTESC CU SPOR

Premierul Florin Cîțu a declarat, sâmbătă, că, până la momentul actual, Guvernul a identificat sporuri în valoare de 600 de milioane de lei. Acesta a spus că “multe dintre sporuri vor dispărea”.Dar ciupercile? Cum se vor inmulti fara spor?

NICUSOR ARE O TOBA

Primarul general anunţă lucrări pe 5 tronsoane din sistemul de termoficare din Capitală / Nicuşor Dan: Ieşirea din blocajul financiar în care este PMB de 2 ani este să punem datoriile în bugetul pe 2021 .Oare nu-l doare gura de la atatea promisiuni frumoase?

BLESTEMUL PAPARUDELOR

Meteorologii au emis, marţi, o avertizare cod galben de ploi abundente şi anunţă că, pe arii restrânse, se vor cumula până la 60 de litri de apă pe metru pătrat. Avertizarea este valabilă până joi la prânz. ”În Carpaţii Occidentali, nordul Carpaţilor Orientali şi în vestul Carpaţilor Meridionali, temporar vor fi precipitaţii predominant sub formă de ploaie, moderate cantitativ, astfel că pe tot parcursul intervalului menţionat se vor acumula cantităţi de apă de 25…30 l/mp, iar pe arii restrânse 40…60 l/mp”, a transmis, marţi, ANM. “Ati vrut ploi asta, vara?Na-va ploi!” au zis paparudele!

DACA MERG PE JOS, STUDENTII VOR AVEA TRANSPORT GRATUIT!

Fostul primar liberal al municipiului Timişoara Nicolae Robu a transmis, într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, că este de partea studenţilor care vor gratuitate pe mijloacele de transport în comun, criticând astfel intenţia actualului Guvern de a renunţa la astfel de beneficii pentru studenţi.Orban nu e foarte impresionat de asta.El crede ca, daca vor chiuli mai mult, studentii vor cheltui mai putin cu deplasarea la facultate.

OMS REABILITEAZA LILIACUL

O echipă internaţională de experţi chinezi şi din cadrul Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii (OMS), care a anchetat la Wuhan, în centrul Chinei, cu privire la originea covid-19, a anunţat marţi că nu a găsit indicii cu privire la prezenţa noului coronavirus în acest oraş înainte de apariţia acestuia, în decembrie 2019, şi că nu au identificat animalul aflat la originea bolii.Conct manca lilieci cat poftesc!

ACUZAT DE CRIME LA 100 DE ANI!

Procuratura din Germania l-a pus sub acuzare pe un german în vârstă de 100 de ani pentru complicitate la 3.518 de crime în timp ce ar fi fost gardian la lagărul de concentrare Sachsenhausen, în timpul celui de-al Doilea Război Mondial, transmite Reuters.Le-a trebuit cam mult timp sa-l prinda…

SE INCALZESC LA SOARE!

Termocentrala Mintia a fost oprită marţi din lipsă de cărbune, situaţie în care producătorul de energie electrică nu mai poate livra nici agent termic pentru locuinţele şi instituţiile din municipiul Deva.Localnicii canta:”Voie buna, ganduri bune /Noroc bun, noroc bun /Vrem si noi mai mult carbune/ Noroc bun, noroc bun!”

 

 

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com