Fără permis şi băut s-a răsturnat cu motocicleta într-un şanţ

18 iunie 2013 10:480 comments

motocicleta-distrusaLuni după amiază, Poliţia Oraşului Ocna Mureş, a fost sesizată prin 112, cu privire la faptul că pe raza localităţii Silea, s-a produs un accident rutier.
Echipa operativă de cercetare deplasată la faţa locului a constatat că S.A.D., de 19 ani, din municipiul Târnăveni, judeţul Mureş, în timp ce conducea o motocicletă, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum, a pierdut controlul aspra motocicletei, a părăsit partea carosabilă şi s-a răsturnat în şanţul din partea stângă a drumului.
În urma accidentului motociclistul a suferit leziuni corporale ușoare.
Cu ocazia verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că motociclistul nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule iar motocicleta condusă de acesta nu este înmatriculată în circulaţie.
În plus, în urma testării lui cu aparatul etilotest, a rezultat o valoare de 0,99 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la Spitalul din Aiud unde i-au fost recoltate probe de sânge, în vederea stabiliri alcoolemiei.
Faţă de S.A.D. au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea unui autovehicul neînmatriculat şi conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală. (S.P.)

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com