Finanţe Alba: În 23 august şi 26 august testări pentru angajaţii cu preaviz care au ales un post vacant

22 august 2013 14:320 comments

finanteReorganizarea de la Finanţe Alba continuă cu un nou episod şi anume testările angajaţilor cu preaviz care au optat pentru posturile vacante în urma reorganizări.
Din totalul de 481 angajaţi ai Direcţiei Generale a Finanţelor Publice a Judeţului Alba, înainte de regionalizare, la nou înfiinţata Administraţie Judeţeană a Finanţelor Publice Alba sunt 410 posturi aprobate. Aceasta nu inseamnă că 71 de angajaţi vor pleca din instituţie, întrucât o parte se vor regăsi pe posturile din organigrama Direcţiei Generale Regionale a Finanţelor Publice Braşov.
Au primit preavize un număr de 156 angajaţi, din care 16 – personal contractual (administrativ) şi 140 funcţionari publici.
Din personalul contractual 1 persoană a optat pe un post din organigrama DGRFP Braşov şi l-a ocupat fără examen, întrucât nu a existat o suprapunere de optiuni pe post.
Din cei 140 funcţionari publici care au primit preaviz 6 nu şi-au exprimat opţiunea de a ocupa unul din posturile vacante publicate (fiind în preajma vârstei de pensionare), iar 134 de funcţionari publici au optat pentru ocuparea unui post vacant astfel:
19 în cadrul DGRFP Braşov
115 în cadrul AJFP Alba.
Din cei 115 funcţionari publici care au optat pentru un post vacant în cadrul AJFP Alba, 91 vor participa la un examen de testare profesională. 24 de funcţionari publici au optat pentru posturi vacante de execuţie fără a exista suprapuneri pe posturi
Examenul pentru posturile de execuţie va avea loc la DGRFP Braşov, în zilele de 23 şi 26 august a.c.
DGFP Alba şi fosta AFP Alba Iulia au fost transformate în AJFP Alba. În teritoriu vor exista 6 servicii fiscale : Aiud, Sebeş, Blaj, Zlatna, Cugir, Câmpeni.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com