Florin Roman: A început licitaţia pentru proiectul “Primul Ghiozdan”

3 aprilie 2013 15:220 comments

roman 358Vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman a declarat faptul că proiectul “Primul ghiozdan” iniţiat la venirea sa în cadrul Consiliului Judeţean a intrat în procedura de licitaţie.

Contractul se numește „Furnizare/Achiziție ghiozdane echipate cu un set minim de rechizite aferente Programului „Primul Ghiozdan”. Valoarea contractului este de 322.581 lei. Licitația este deschisă iar data limită de depunere a ofertelor este 9 aprilie, ora 10.00.
„Unul din proiectele mele de suflet pe care le-am inițiat la Consiliul Județean este „Primul Ghiozdan”, care înseamnă ghiozdane echipate cu rechizite pentru 5.600 de copii din clasa pregătitoare și clasa I din județul Alba. Anunțul de licitație a fost urcat pe SEAP de o săptămână și procedura este în derulare. Pe lângă ghiozdan, copiii vor mai primi: un caiet liniat de română, un caiet de matematică, un caiet de desen, un creion cu radieră la capăt, un set cu 12 creioane colorate, o radieră, o riglă de plastic, un penar și un stilou cu 24 de rezerve”, a precizat Florin Roman.

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com