Florin Roman: Aşteptăm ca Primăria să ne contacteze pentru a gasi soluţii de finanţare a lucrărilor la Bazinul Olimpic

4 februarie 2013 14:180 comments

roman 358
Problema finalizării lucrărilor la Bazinului Olimpic din Alba Iulia este una care durează de câteva luni şi deocamdată se pare că rămâne nerezolată. Reamintim că în data de 31 ianuarie, Compania Națională de Investiții (CNI), care funcționează în subordinea Ministerului Dezvoltării, condus de social-democratul Liviu Dragnea, a luat decizia sistării finanțării lucrărilor la bazinele de înot din mai multe localități, printre care şi Alba Iulia. În acel moment conducera Primăria Alba Iulia şi CJ Alba spuneau că iau în calcul o asociere pentru a finalize restul de 25% din lucrările ce mai trebuie finalizate la această investiţie.
Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Alba, Florin Roman, îi îndeamnă pe responsabilii din cadrul Primăriei Alba Iulia să solicite ajutorul pentru găsirea unor soluţii de finanţare a lucrărilor care mai sunt de efectuat la Bazinul Olimpic din Alba Iulia.
“Văd că după decizia Ministerului Dezvoltării în cazul bazinului olimpic s-a lăsat tăcerea la Primăria Alba Iulia, în privinţa soluţiilor de finalizare a lucrărilor. Soluţia trebuie să vină de la beneficiar, adică de la Primăria Alba Iulia. Acolo au fost investite deja peste 70 de miliarde de lei de către guvern. Având în vedere că nu reuşesc să comunic nici cum cu dl primar întrucât tratează cu refuz orice formă de comunicare şi colaborare, îl rog public să spună dacă are soluţii de finanţare sau nu, după ce a dat cu zoaie pe compania care, de bine de rău i-a acordat o finanţare de circa 1,8 milioane de euro. În cazul în care primăria nu poate duce la bun sfârşit finalizarea lucrărilor şi doreşte un dialog constructiv, îl aşteptăm să ne solicite ajutorul oficial, nu prin declaraţii de presă, şi să oferim soluţiile noastre. Ne dorim acest lucru pentru albaiulieni deşi bazinul olimpic este acum exclusiv în ograda Primăriei Alba Iulia, nu a Consiliului Judeţean Alba”, a declarat Florin Roman.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com