Florin Roman către anumiti politicieni din Alba: Dacă nu puteți ajuta, măcar nu stricaţi, nu puteți frână județului Alba!

29 mai 2013 07:340 comments

roman 358Vicepreşedintele CJ Alba, Florin Roman a transmis un mesaj unor politicieni din Alba prin care le cere că în cazul în care nu pot ajuta judeţul Alba măcar să nu pună frână dezvoltării.
“Este greu pentru politicieni uzaţi, obisnuiţi cu bălăcăreala şi goi de conținut, să accepte că la Consiliul Județean Alba se munceşte în echipă. Că două pietre tari, subsemnatul şi Dumitrel, muncim zi de zi pentru a lăsa în urma noastră fapte şi nu zoaie. Că am lăsat în spate politica pentru fapte. Autostrada Sebeş-Turda, proiectul Primul Ghiozdan pentru 5600 de copii, lucrările la alimentări cu apa, canalizări şi drumuri județene schimbă în bine faţa județului. Şi asta îi face pe unii sa turbe. Nu ne spun ca își mănâncă degeaba leafa de parlamentari, că fug dintr-o parte în alta, că doctrina lor este interesul lor personal, dacă noi la CJ facem treabă, dacă aducem investitori, dacă facem filarmonică şi ne luptam pentru un teatru, lozinca acestor politicieni este “Jos cu ei ca sunt mai buni ca noi!”. Am văzut un primar uzat care este principalul vinovat al eşecului generalizat pentru dezvoltarea economică a orașului şi care acum pune beţe în roate obţinerii cinematografului. Ţipă! La fel şi colegul lui deputat! Critică ceva ce am convenit cu Ion Dumitrel, doar pentru a mai ieși în decor. M-am uitat să vad despre faptele lor…lipsesc domnilor. Dar ne oferă circ…Mesajul meu este sincer: dacă nu puteți ajuta, măcar nu stricaţi, nu puteți frână județului Alba!” a declarat Florin Roman

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com