Florin Roman: Primarul Mircea Hava dezinformează pe subiectul Bazinul Olimpic

30 ianuarie 2013 08:280 comments

Problema reabilitării Bazinului olimpic din Alba Iulia este aproape de un final fericit, asta după ce s-a rezolvat problema cofinantari,prin acordarea de CL Alba Iulia a parti de cofinanțare la modernizarea bazinului olimpic, respectiv 500.000 de lei. Totuşi pe acest subiect continuă războiul declaraţilor după ce primarul Mircea Hava a adăugat că din cauza “ajutorului” liberalilor ce au intervenit la Compania Națională de Investiții (CNI), suma care a trebuit plătită din bugetul local este de aproape 5 ori mai mare. Florin Roman, vicepreședintele liberal al Consilului județean Alba a replicat, afirmând că primarul dezinformează.

“Cine spune că politica e curvă are mare dreptate. Am văzut azi(marţi) ieșirea domnului primar pe tema bazinului olimpic şi îmi dau seama că dânsul nu este dezinformat cum speram, ci dezinformează interesat, politicianist, tipic dâmboviţean. Spune ca plătim de 4 ori mai mult la bazinul olimpic pentru ca ne-am băgat noi liberalii “ca musca în lapte”. Nu, domnule primar plătim pentru că ne-am angajat la co-plata pe care până astăzi ați negat-o cu vehemenţă, iar suma rezulta din expertiză.
Şi din documente pe care chiar Dvs. le-aţi semnat. Şi Dvs. știți bine asta, dar preferați să dezinformaţi în continuare. Şi nu este prima dată. Regret că nu reușiți să ieşiţi din retorica de campanie electorală. Cine spune că plăteşti o factură de 5 miliarde de lei din bani publici, fără o fundamentare serioasă sau pentru că unii se bagă , înseamnă că nu mai face administrație, ci politică. Ar fi şi ilegal, domnule primar. A da cu zoaiele într-un om care v-a întins o mână de ajutor, iar mai apoi în compania care tocmai te-a finanţat cu circa 2 milioane de euro, pentru un bazin pe care îl administrezi, mi se pare cel puțin nepoliticos.
Trăiesc încă speranța că orgoliul care vă domină poate fi depășit şi vom putea lucra pentru albaiulieni. Le sunteți dator cu un cinematograf, un teatru, o sală polivalentă, cu lucruri normale pentru un municipiu reşedinţă de județ. Cu dezvoltare economică şi locuri de muncă. Când veți termina cu politica dâmboviţeană, unde petreceţi mult timp în ultima perioadă, vă aștept să punem umărul cu toții la relansarea orașului nostru. Ceasul a pornit: tic-tac! E aproape ora 12.00!”a afirmat Florin Roman
Sorin Poparaduroman site

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com