Florin Roman: PSD Alba nu are nici o legătură cu proiectul autostrăzii Sebeș-Turda

11 noiembrie 2013 14:230 comments

DSC_0165În cadrul unei conferințe de presă vicepreședintele CJ Alba, Florin Roman, care ocupă și funcția de președinte al PNL Alba Iulia, a ținut să facă câteva precizări, ca lumea să înțeleagă implicarea sa în demararea proiectului autostrăzii Sebeș-Turda.
Precizările pe care Florin Roman a vrut să le transmită în legătură cu acest subiect vin după ce ministrul Marilor Proiecte, pesedistul, Dan Șova a recomandat liderilor PSD Alba să nu îl mai lase pe Florin Roman să-și asume meritul demarării proiectului autostrăzii Sebeș-Turda deoarece și PSD are merite în acest proiect. Florin Roman a spus în cadrul conferinței de presă că recunoaște și îi mulțumește lui Dan Șova pentru implicarea în acest proiect deoarece fără aceasta, acest proiect nu era viabil iar declarația de la finalul săptămânii trecute a ministrului Șova nu este altceva decât ceva impus de partid.
“Din punctul meu de vedere autostrada Sebeș-Turda este un proiect al PNL Alba prin persoana vicepreședintelui CJ Alba, Florin Roman și un proiect al ministrului Marilor Proiecte, domnul Dan Șova. În alte ordine de idei vreau să vă spun foarte clar că PSD Alba nu are nici un fel de legătură cu acest proiect. Singura lor legătură, a celor din PSD Alba, este că au aflat de acest proiect din presa locală care a prezentat evoluția acestui subiect. Nu vă ascund că aș fi vrut să îi am pe cei de la PSD Alba alături nu numai în acest proiect ci în toate proiectele pe care dânșii le-au inițiat sau le-ar fi inițiat” a spus Florin Roman

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com