Florin Roman-un nou Gobbels?

20 mai 2020 08:310 comments

Ideologia lui? Atata timp cat mai exista un pesedist in viata, lupta nu s-a terminat! Liderul deputaţilor liberali, Florin Roman, a declarat, luni, că, dincolo de războiul cu pandemia, mai este de dus un război, cel cu “ciuma roşie”, susţinând că românii ţin minte ceea ce a făcut PSD.

Florin Roman

“Gândiţi-vă, dragi români, cum ar fi arătat România cu Dăncilă şi cu Liviu Dragnea. Mi-am amintit despre tâlharii şi violatorii pe care i-aţi lăsaţi pe străzi să omoare români. Mi-am amintit despre bătaia de joc a românilor de la secţiilor de votare.(…) Amintiţi-vă de manelele lui Bădălău, de toate lucrurile urâte pe care le-aţi făcut şi le-aţi pus împotriva Diasporei atunci când nu era nicio pandemie. Vreau să ţineţi minte şi dumneavoastră, cei din PSD, că nu am uitat lucrurile acesta nici noi şi nici românii”, a afirmat Roman, la şedinţa în care premierul Ludovic Orban a prezentat măsurile economice.

Pe de altă parte, Roman a punctat că situaţia de astăzi este excepţională.

“Facem ceea ce putem astăzi într-o situaţie excepţională, nu este o situaţie normală. Dumneavoastră vorbiţi de economie când ne-aţi lăsat ca ultima ţară din UE. Voi vorbiţi de responsabilitate? Vă amintiţi de 10 august când băteaţi românii în stradă, când i-aţi gazat? Dacă nu vă amintiţi, o să vă amintim de fiecare dată aceste lucruri pentru că dincolo de războiul cu pandemia, dragi români, mai avem un război de dus. Ciuma roşie trebuie extirpată până la capăt”, a adăugat Roman, scrie Agerpres.Vor urma deportari? Lagare de exterminare? Zyklon B?Domnul Roman a omis sa ne spuna cum vede dansul Die Endlösung der PSDfrage (Solutia finala pentru problema PSD)

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com