Gheorghe Ştef consilier pe probleme de sănătate a preşedintelui CJ Alba

26 martie 2013 11:500 comments

stef

Gheorghe Ștef este consilier pe probleme de sănătate publică la Cabinetul Președintelui Consiliului Județean Alba

Gheorghe Ștef, care a deținut până de curând conducerea Casei de Asigurări de Sănătate Alba, a devenit, începând de luni, 25 martie, consilier la Cabinetul Președintelui Consiliului Județean Alba, unde se va ocupa de probleme și strategii de sănătate publică.

„Domnul Gheorghe Ștef este un foarte bun profesionist, care cunoaște foarte bine modul de funcționare al sistemului de sănătate publică din județul Alba. Având în vedere rolul pe care Consiliul Județean Alba îl are în realizarea strategiei județene de sănătate publică și contextul actual, în care se petrec foarte multe schimbări la nivelul sistemului de sănătate, venirea sa în echipa Consiliului Județean ne va ajuta la îmbunătățirea serviciilor de sănătate oferite cetățenilor din județul Alba.

Oferirea de servicii de sănătate de bună calitate este o prioritate pentru Consiliul Județean Alba și vom continua programele, deja începute, de reabilitare și dotare cu aparatură a unităților sanitare din subordinea CJ Alba.” – a declarat Ion Dumitrel, Președintele Consiliului Județean Alba.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com