Guvernul a uitat să mai sprijine organizarea Zilei Naționale la Alba Iulia

21 noiembrie 2013 15:180 comments

800px-1decMai sunt doar câteva zile până la 1 Decembrie, Ziua Națională a României. În acest an se împlinesc 95 de ani de la Marea Unire de la 1 Decembrie 1918 de la Alba Iulia iar guvernul actual a uitat să mai sprijine financiar organizarea Zilei Naționale în orașul Marii Uniri. Dar nu este o noutate și anul trecut am fost săriți din schemă de parcă Marea Unire s-a făcut la București și nu la Alba Iulia.
În lipsa oricărei reacții din partea guvernului Primăria Municipiului Alba Iulia și Consiliul Județean Alba au aprobat joi amendamente la rectificarea bugetară, prin care au alocat, împreună 390.000 lei pentru manifestări, aproape dublu față de suma dată anul trecut.
În ședința extraordinară a Consiliului Local Alba Iulia, a fost aprobată rectificarea bugetară prin care, pentru organizarea manifestărilor de 1 decembrie Alba Iulia, a fost alocată suma de 200.000 lei, față de 100.000 cât a fost prevăzut inițial.
Tot în ședința de joi, consilierii județeni din Alba au făcut un amendament la rectificarea bugetară, prin care au stabilit că vor aloca 190.000 lei pentru manifestările de Ziua Națională a României.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com