HORAŢIU CLEPAN ŞI BOGDAN MEDREA: Funcţionarea STP Alba, întrebări fără răspuns

16 iulie 2013 13:414 comments

autobuz siteConsilierul local Alba Iulia Horaţiu Clepan a semnalat, în cadrul unei conferinţe de presă a PSD Alba, faptul că întrebările privind clarificarea funcţionării STP Alba au rămas fără răspuns.
Horaţiu Clepan: „Într-o adresă din 13 iunie, din urmă cu o lună, am cerut împreună cu colegul Simone Albani câteva lucruri. Sincer nu înţeleg de ce se feresc de întrebările noastre dacă nu au nimic de ascuns. Dacă noi de la Consiliul Local nu reuşim să aflăm lucruri care privesc transportul public în Alba Iulia, atunci, mă întreb, ce instituţii pot afla…
Am solicitat celor de la STP Alba câteva lucruri:
1.Deconturile lunare de la începutul contractului
2.Desfăşurătorul zilnic de călători
3.Situaţia contractelor de achiziţie de carburanţi, anvelope, piese de schimb, asigurări obligatorii şi casco unde este cazul
4.Consumul de carburant
5.Fişa de consum pe fiecare mijloc de transport
6.Statul de plată pentru angajaţi.
AIDA-Transport Public dă bani la STP, dar nici ei nu ştiu pentru ce. Nici ei nu primesc explicaţii”.
La rândul său, consilierul Bogdan Medrea a spus: „I-am întrebat ce putem face pentru a elimina cheltuiala de 3,5 milioane de euro pe care Primăria Alba Iulia îi plăteşte STP-ului în acest an pentru transportul public şi ni s-a spus că biletul ar ajunge la 6 lei”.
Horaţiu Clepan a dat ca exemplu oraşul Sebeş, unde administraţia locală nu dă nici un ban firmei care face transportul public, iar la Cugir transportatorul plăteşte Primăriei pentru că a primit acest serviciu public.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com