HOROSCOPUL VESEL

29 aprilie 2014 07:340 comments

Berbec

De obicei, ceea ce seamana  perfect cu o gaina este chiar o gaina, dar acum , cu atatea nastrusnicii genetice, lucrurile nu mai sunt asa de simple.Veti avea niste surprize de proportii daca va lasati pacalit de aparente.

Taur

Visati ca asupra dumneavoastra sa ploua cu bani, o ploiae mocaneasca, dintr-acelea care nu se mai opresc, dar din pacate, ploua doar cu injuraturi de la cei carora le datorati sume mai mari sau mai mici.

Gemeni

Vara britanica e foarte scurta.Doi lorzi discutau: -Anul asta am avut o vara frumoasa, spune primul! –Da, imi aduc aminte, rspune al doilea.A cazut intr-o joi!  Exact asa va fi momentul dumneavoastra de sansa.Scurt, extreme de scurt!

Rac

Va obsedeaza gandul ca cineva se gandeste  cu drag la dumneavoastra, dar nu stiti cine e.De fapt, nici nu e, dar gandul ca ar putea fi va da fiori.

Leu

Cand mergi la intamplare, fara o tinta anume, sigur nu te poti rataci.Astazi este ziua in care nu va pasa unde ajungeti, pentru ca, oricum, nu va asteapta nimeni acolo.

Fecioara

Nimic nu e mai usor decat sa te lasi de fumat.Eu m-am lasat de cel putin o mie de ori pana acuma.Azi va dati seama ca, pentru a putea renunta la un viciu, trebuie mai intai sa-l aveti.

  Balanta

Daca esti foarte in varsta si crezi ca le stii pe toate, intra in vorba cu un copil de doi-trei ani si-o sa vezi ca nu-i asa.Veti trece prin niste incercarila care nu visati si experienta nu va e de niciun folos.

Scorpion

Nu va mai framantati atat.Daca doriti o amintire de nesters, este sufficient sa varsati o sticla de tus pe covor.Solutiile simple sunt cele mai bune.

Sagetator

La teatru, oamenii vor sa fie surprinsi, dar numai si numai cu ceea ce ei asteapta.Altminteri nu gusta piesa.Aveti foarte mult de invatat din acest adevar fundamental

   Capricorn

Da, exista o sotie intelegatoare, o soacra blanda si niste copii cuminti, dar toate astea numai in casnicia altora.Va uitati peste gard, la vecin, si va spuneti ca ati fi meritat o soarta mai buna.

Varsator

Sunteti nemultumit.Va vaitati ca nimeni nu va ia in serios, dar cui ii pasa? Cei din anturajul dumneavoastra sunt mult prea prinsi cu propriile probleme, ca sa le mai analizeze si  pe-ale altora.

   Pesti

Ai vrea sa-I spuneti finite adorate cat de mult o iubiti, dar de cate ori incercati sa numarati, va da alt rezultat.Cu siguranta, azi aveti problem cu comunicarea!

Z

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com