HOROSCOPUL VESEL

4 martie 2014 08:242 comments

Berbec

E bine intotdeauna sa-ti intrebi sotia ce anume ti-a gatit la pranz, ca sa stii ce sa-I spui medicului de la salvare.La  astfel de situatii s-ar ajunge daca v-ati lasa pe mana ageamiilor, dar n-o faceti.

Taur

Bunicule, intreaba un nepotel, oare barza care m-a adus o sa ma duca si inapoi? Azi este ziua in care intrebari apparent simple va vor pune in dificultate.

Gemeni

Veti ajunge la concluzia inteligenta ca nu banii sunt o problema pentru dumneavoastra ci lipsa lor.E adevarat ca banii nu aduc fericire, dar obiectivul pe care-l aveti nu e fericirea ci plata unor restante.

Rac

Medicul oftalmolog se adreseaza pacientului: Relaxati-va si spuneti-mi ce  litere vedeti pe acest table…-Care tabel,  domn’ doctor?,ca, dupa voce, banuiesc ca nu sunteti doctorita.Nu prea va orientate azi.Deloc!

Leu

Pentru un functionar al statului, o mie de cuvinte nu fac cat o bancnota abil strcurata in palma.In disputele pe care le aveti cu autoritatile veti intelege perfect acest mare adevar.

Fecioara

E adevarat ca pestele dela cap se impute, dar orice gospodina va poate spune ca se curate de la coada.Pozitia de lider pe care o aveti va salveaza pentru moment.Vor pica doar cativa subordonati de-ai dumneavoastra.

  Balanta

Ca sa fii frumoasa, nu-I sufficient sa fii frumoasa spunea cineva care chiar se pricepea la asta.Aveti mare nevoie de niste calitati in plus, daca doriti sa iesiti in evidenta.Calitatile cu care v-a daruit natura nu sunt suficiente.

Scorpion

Viata e o sarbatoare ganea o efemerida care nu stia ca se nascusr intr-o zi de duminica.Aidoma sunteti si dumneavoastra.Credeti ca toata lumea e vesela, doar pentru ca ati nimerit intr-un grup de clovni.

Sagetator

Daca ati comis fapta cea rea, e bine sa aveti pregatite si scuzele bune.Categoric veti fi interogat si veti avea multe explicatii de dat.Notati-va raspunsurile pe un biletel, daca stati prost cu memoria.

 

  Capricorn

Asa este.Dupa saptezeci de ani, daca te scoli si constati ca nu te doare nimic, inseamna ca esti mort!Va asteapta o zi plina de framantari in care chinurile prin care treceti  arat clar ca sunteti viu.

Varsator

Nu exista saltea mai reconfortanta si odihnitoare decat o constiinta curate! Oricat de mult v-ati dori o situatie materiala prospera, ganditi-va la asta seara, cand mergeti la culcare.

   Pesti

Parinti, daruiti copiilor vostri dulciuri! Fetite dulci, ca-n Bucuresti, in toata lumea nu gasesti! Astazi este ziua magica in care veti primi exact ceea ce va doriti asa ca aveti grija la ce visati!

Z

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com