HOROSCOPUL VESEL

22 mai 2014 07:551 comment

Berbec

Nu faceti greseala sa va lasati doborat de greutati pentru ca dusmanii dumneavoastra atat asteapta.Atunci cand taurul cade la pamant, multe cutite ies din teaca.

Taur

Totul depinde de felul in care actionati.Din aceeasi floare albina  isi extrage mierea si sarpele, veninul, aceleasi cuvinte pot compune o declarative de dragoste, dar si o condamnare la moarte.

Gemeni

Va recomandam prudenta si rabdare.Prudenta pentru ca ziua de maine poate fi a altuia si rabdare pentru ca saracul fara rabdare e ca lampa  fara gaz si nu stati grozav de bine la capitolul resurse

Rac

Linistiti-va! In mod paradoxal, daca tipati, interlocutorul dumneavoastra nu va auzi ce spuneti.Vorbiti calm si ceea ce spuneti va fi ascultat cu atentie.

Leu

“Multi ma-ntreaba de ce-s cruda / Cand ii fac lu’ badea-n ciuda, / Dar si el ar vrea sa vada / Cum dau in degringolada “ sunau niste versuri din folclorul nou. Ele ilustreaza perfect situatia in care sunteti, conflictuala!

 

Fecioara

Daca ti se pare ca esti prea mic ca sa realizezi ceva important, incearca sa dormi o noapte inchis in camera cu un tantar si o sa-ti dai seama ca gresesti. Astazi e ziua in care trebuie sa te increzi in fortele tale.

  Balanta

Ai acuta nevoie de o finantare si o sa-ti dai seama ca banul da frumusete uratilor, picioare ologilor, ochi orbilor, interes lacrimilor. Mai ramane sa gasesti si sursa finantarii.

Scorpion

Conteaza enorm cu cine luati azi legatura.De multe ori esti mai castigat daca te dusmaneste un intelept decat daca te ajuta un neghiob Incercati sa ajungeti la persoana potrivita chiar daca trebuie sa bateti la sapte usi ca sa vi se deschida una.

Sagetator

E greu sa-l dezobisnuiesti pe caine sa dea din coada atunci cand vede oase, naravul care intra odata cu laptele iese doar odata cu sufletul asa ca nu te mai chinui sa-ti schimbi prietenul.

  Capricorn

Vei realiza ca partenerii tai de afaceri au si puncte slabe si vei profita de asta. Foamea scoate si lupii din padure, spunea un proverb si azi vei putea sa folosesti asta in scop personal.

 

Varsator

Mare, mare atentie, combinatia cea mai nefericita este atunci cand mincinosul mai e si uituc. Daca nu esti sigur pe memoria ta e de preferat sa spui numai adevarul.

   Pesti

Gandeste-te bine la ce vrei sa faci azi, deoarece  Acela care isi urca magarul pe acoperis tot el va trebui sa-l si coboare de acolo!Si nu intotdeauna e simplu!Z

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com