HOROSCOPUL VESEL

2 iunie 2014 07:330 comments

Berbec

Nu mai merge! E timpul sa intreprindeti ceva concret ca sa va autofinantati.Sunteti ca tatal care-I spune fiului: fiule, a sosit momentul sa fii pe picioarele tale si sa-ti castigi singur painea! Doar nu vrei ca amarata de maica-ta sa ne intretina pe amandoi?

Taur

Astazi sunteti un excelent orator si ganditi de doua ori inainte de a nu spune nimic.Cei din jur vor remarca asta si vor zice ca vreti sa intrati in politica.

Gemeni

Ai o groaza de  datorii si constati ca-ti trebuie o memorie de elefant ca sa nu uiti cumva pe cine trebuie sa ocolesti.Nu-ti va fi deloc, dar deloc usor pentru ca risti sa te scuzi in fata unui creditor de doua ori!

Rac

Exista o solutie mai simpla! Ai nevoie de exact 46 de muschi ca sa te incrunti la cel care te enerveaza, dar numai de 4 ca sa-I tragi, eficient, un pumn in nas! Tu alegi.

Leu

Nu uita, fiule, ca numai prin munca temeinica se pot obtine rezultate bune in viata, spunea tatal.Acum, lasa-ma, ca se transmit rezultatele de la extragerea loto.Exact la fel sunteti si dumneavoastra, preamariti munca, dar va bizuiti pe noroc.

 

Fecioara

Totul depinde de cum interpretezi rezultatele zilei de azi.De multe ori, sa zbori nu e decat o incercare ratata de a te izbi de pamant, asa ca nu aveti de ce sa va plangeti.

  Balanta

Daca vei fi foarte  atent  la cei care te inconjoara, vei ajunge la concluzia ca absolut toti oamenii sunt buni, dar cu observatia ca in timp ce unii sunt buni la ceva, altii sunt buni la altceva!E bine sa nu-i   incurci.

Scorpion

Daca vreti sa va mentineti in forma, nu-I ocoliti astazi pe cei saraci cu duhul.Ai maxima nevoie de spirit atunci cand ai de-a face cu idiotii  pe care vrei sa-i  convingi ca nu au dreptate.

Sagetator

Fericirea e relative si astazi veti intelege perfect asta. Daca tu ai nevoie de un pahar cu apa, ca sa fi multumit, degeaba ti se ofera un rang inalt in societate.Magarii prefera aurului o mana de paie!

  Capricorn

Nu mai sta pe ganduri! Daca eziti si nu vrei sa actionezi decat in momentul in care esti sigur ca o sa-ti iasa perfect, te poti astepta sa nu faci mare lucru niciodata.Fii mai dezinvolt!

 

Varsator

Daca a gresi e omeneste, a da vina  pe altii e si mai omeneste. E momentul sa intelegi asta , mai ales acum, cand exista riscul sa pierzi partida pe mana ta.

   Pesti

Nu, nu esti atat de sarac precum iti imaginezi! Un om cu adevarat sarac este cel care nu poate promite ABSOLUT NIMIC!  E limpede ca nu esti in aceasta situatie!Z

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com