HOROSCOPUL ZILEI-20 OCTOMBRIE

19 octombrie 2021 20:330 comments

VARSATOR ( 20 Ianuarie-18 Februrie)

AMINTIRILE IN TRECUT INCEARCA SA VA CHEME!

Vă reîntoarceţi cu gândul în trecut, la probleme destul de stresante. Unele întâmplări ciudate de astăzi vă reamintesc de acele timpuri. Priviţi spre viitor cu optimism! Poate din cauza stării de oboseală sunteţi mai puţin atent decât de obicei, iar şefii direcţi observă imediat că aveţi un randament mai scăzut.

PESTI( 19 Februarie-20 Martie)

COMUNICARE PERFECTA!

Nu vă mai împiedică nimic să colaboraţi excelent cu noii colegi. Comunicaţi uşor cu toată lumea, iar persoana iubită va fi mai puţin ocupată cu susţinerea dvs. morală. Nu mai plecaţi urechea la bârfe şi încercaţi să nu vă mai implicaţi în discuţii care nu vă privesc. Este o zi favorabilă pentru a pune la punct unele activităţi în gospodărie.

BERBEC( 21 Martie-19 Aprilie)

E MOMENTUL SA RISCATI!

Ar fi bine să renunţaţi la comoditate şi să vă asumaţi unele răspunderi. Din punct de vedere financiar nu staţi foarte bine şi nu este exclus ca azi să vă înfruntaţi un prieten. Descoperiţi că popularitatea poate fi foarte obositoare, mai ales când intraţi în contact cu persoane cicălitoare. Nu mai puteţi amâna vizitele promise rudelor apropiate.

TAUR (20  Aprilie-20 Mai)

GRABA STRICA TREABA

Exuberanţa şi graba cu care acţionaţi pot fi amendate de mici accidente ce apar pe neaşteptate, în cele mai nepotrivite momente. Nimeni nu vă mai poate tempera. Nu veţi putea să vă afirmaţi părerile aşa cum aţi dori, dar veţi reuşi totuşi să vă impuneţi punctele de vedere în defavoarea colegilor dvs. mai originali.

GEMENI (21 Mai- 20 Iunie)

NU VA ASUMATI RASPUNDEREA!

Nu semnaţi acte şi nu luaţi decizii importante, mai ales la orele amiezii. Cineva din anturaj vă dă informaţii false pentru a vă încurca, dar nu are şanse prea mari. V-aţi pierdut optimismul şi îi „plictisiţi” pe cei dragi cu grijile şi frământările dvs. Este necesară o vacanţă adevărată, la munte sau la mare, oricât de mică!

RAC (21 Iunie-22 Iulie)

ACTIONATI DOAR DUPA BUNUL DUMNEAVOASTRA PLAC!

Declaraţi război tuturor celor care vă obligă să faceţi lucruri ce nu vă fac plăcere. Este de preferat să vă cheltuiţi energia în scopuri mai nobile. Seară lipsită de tandreţe. Odihna este necesară mai ales în prima parte a zilei, când gândurile negre nu vă dau deloc pace. Deşi banii nu vor fi o problemă astăzi, încercaţi să nu cheltuiţi nesăbuit.

LEU (23 Iulie-22August)

O ABORDARE DIRECTA NU VA AJUTA!

Situaţia dvs. sentimentală nu va fi dintre cele mai bune. Aveţi tendinţa de a discuta tranşant nemulţumirile, ceea ce va determina apariţia unei stări de agitaţie. Certurile familiale vă strică ziua pe care speraţi să o petreceţi liniştit în faţa televizorului. Pentru a putea scăpa de reproşuri, refugiaţi-vă în lectură sau într-o plimbare cu maşina.

FECIOARA (23 August-22 Septembrie)

PROMISIUNI NEONORATE

Aveţi grijă de aspectul dvs. exterior şi vreţi ca ceilalţi să vadă numai ce sunteţi dispus să arătaţi. Faceţi promisiuni pe care uitaţi să le onoraţi. Aduceţi o notă de mister relaţiei dvs. şi încercaţi să vă integraţi cât mai mult în societate. Sunteţi romantic, senzual, un partener inspirat de distracţie.

BALANTA (23 Septembrie-22 Octombrie)

O INVITATIE AGREABILA

Cu toate că aveţi cele mai bune intenţii şi încercaţi să fiţi cât mai binevoitor, se vor găsi persoane care să vă supere. Păstraţi un secret faţă de partener şi îl veţi supăra. S-ar putea să primiţi o invitaţie sau să aveţi musafiri de la drum lung. Eforturile dvs. de a fi plăcut şi de a crea o atmosferă agreabilă dau rezultate.

SCORPION( 23 Octombrie- 21 Noiembrie)

APARE SOLUTIA SALVATOARE

Astăzi aveţi chef să vă satisfaceţi unele capricii, renunţând la activităţi de mai puţină importanţă. Aveţi de gând să faceţi schimbări în casă sau primiţi un cadou. O răsturnare de situaţie este posibilă astăzi, căci aveţi găsi soluţia la o problemă care vă frământă de mai mult timp. Primiţi veşti pe care nu le aşteptaţi.

SAGETATOR  ( 22 Noiembrie-21 Decembrie)

NU FACETI RISIPA DE ENERGIE!

Va fi o zi mai agitată, cu mult de lucru la serviciu, cu discuţii care nu-şi au rostul şi pe deasupra un conflict cu un străin. Copiii sau persoana iubită vă ajută, dar e bine sa va chibzuiti atent actiunile pentru ca energia dumneavoastra e totusi limitata!

CAPRICORN(22 Decembrie-19 Ianuarie)

PIERDUT IN CEATA MELANCOLIEI!

Sunteţi mai melancolic şi mai lipsit de energie ca de obicei. Ocupaţi-vă mai mult de activităţi de rutină şi rezervaţi puţin timp şi pentru visare. Ocazia de a vă întâlni cu grupul de prieteni, de-a schimba impresii şi a afla noutăţi vă mobilizează forţele şi vă ajută să învingeţi orice piedică.

ZODIE FAVORIZATA-BERBEC

AVETI NOROC, PROFITATI!

Norocul vă surâde astăzi, mai ales în relaţiile cu cei din casă. este cazul să vă ocupaţi de speculaţii financiare, pentru că aveţi şansa să primiţi bani.

 

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com