ÎCCJ judecă miercuri recursul comisarului şef Traian Berbeceanu

28 octombrie 2013 08:511 comment

IMG_4133Miercuri, Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie va judeca recursul la arestarea comisarului-şef al BCCOA Alba Iulia, Traian Berbeceanu, pe numele căruia Curtea de Apel Alba Iulia a emis săptămâna trecută un mandat de arestare preventivă pe 29 de zile.
Şeful BCCO Alba este acuzat de procurori că i-ar fi sprijinit pe Anişoara şi Titus Biriescu să fraudeze statul cu 3,5 milioane lei. Potrivit procurorilor, Berbeceanu i-ar fi anunţat pe aceştia cu privire la percheziţii şi acţiuni ale procurorilor DIICOT împotriva lor. La dosar există interceptări, filmări şi probe care arată că Berbeceanu ar fi dat ponturi celor care erau urmăriţi de anchetatori. Dosarul cu judecarea recursului a fost înregistrat abia sâmbătă pe rolul Înaltei Curţi de casaţie şi Justiţie.

1 Comment

  • Şi din acest caz ( ca şi din multe altele ) se vede că, din motive foarte bine întemeiate, procurorii tind să acapareze o putere nepermis de mare. Au ajuns să reprezinte “mâna înarmată” a unor puternici ai zilei, pe care aceştia o folosesc de cele mai multe ori împotriva duşmanilor proprii. Primejdia ar fi ca aceşti procurori să devină o forţă care să-şi apere propriile interese. Sigur, nu toţi procurorii pot fi acuzaţi de aşa ceva. Dar cei corecţi şi cinstiţi sunt surprinzător de ascultători vizavi de comenzile venite de la politicienii puternici ai zilei ( în special de la TB ).

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com