Îl cunoaşteţi? Poliţiştii din Unirea au găsit un minor cu identitate necunoscută în Halta CFR II Unirea

13 iunie 2013 11:050 comments

OLYMPUS DIGITAL CAMERAMiercuri seară, poliţiştii Postului de Poliţie Unirea, au fost sesizaţi de către un tânăr din comuna Unirea , cu privire la faptul că, în timp ce se afla în Halta CFR Unirea II, a găsit un minor în vârsta de aproximativ 8 ani.
La faţa locului s-au deplasat imediat poliţiştii care, în urma discuţiilor avute cu minorul au stabilit că răspunde la numele de Raul.
Minorul nu a putut oferi mai multe informaţii despre identitatea lui şi localitatea de domiciliu, iar din investigaţiile efectuate până în prezent nu i-a putut fi stabilită identitatea.
Acesta a fost examinat de către Medicul de Gardă de la Unitatea de Primiri Urgențe Ocna-Mureş care a constatat că starea de sănătate psiho -fizică este bună și nu a fost victima vreunei agresiuni.
Minorul are următoarele semnalmente : înălțime de 1,10 metri; păr negru, drept, tuns scurt, față ovală.
Era îmbrăcat cu o bluză de culoare albastru deschis, un tricou de culoare albastră care are inscripționat pe spate nr 56 şi sintagma LOS ANGELES, pantalon de culoare vernil, adidaşi de culoare neagră.
Minorul nu prezintă semne particulare.
Acesta a fost protejat într-un centru de tip familial din municipiul Aiud, până la definitivarea cercetărilor.
Cercetările sunt continuate în vederea stabilirii identității minorului și predarea acestuia familiei.
Cine poate da relaţii este rugat să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie sau să apeleze numărul de telefon 112.

Tags:

Leave a Reply


WP Facebook Auto Publish Powered By : XYZScripts.com