În 19 aprilie la Alba Iulia BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ

4 aprilie 2013 08:330 comments

Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba someri mall 358organizeză pe 19 aprilie începând cu ora 9.30, în Sala de conferinţe situată în Alba Iulia, Str. Bucovinei, nr.6 ( Zona Piaţa Centru), BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ.
Obiectivul principal al acestui eveniment îl constituie creşterea gradului de ocupare pentru persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă, prin întâlnirea directă a cererii cu oferta de locuri de muncă, în condiţiile unei concurenţe loiale şi transparente, care să permită realizarea unui echilibru între acestea în timpul cel mai scurt.
BURSA GENERALĂ A LOCURILOR DE MUNCĂ reprezintă o oportunitate pentru toţi solicitanţii de locuri de muncă interesaţi de a cunoaşte mai bine piaţa muncii, ofertele de locuri de muncă, pentru a putea astfel să aleagă un loc de muncă, conform pregătirii lor profesionale sau în ultimă instanţă, să se (re)orienteze profesional spre ocupaţii cu posibilităţi mai mari de angajare pe termen mediu şi lung.
Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba invită toţi agenţii economici interesaţi de această acţiune să-şi prezinte intenţia de participare la: Agenţia Locală pentru Ocuparea Forţei de Muncă Alba Iulia – Str. Nicolae Titulescu, nr. 10B, bl. „Columna” – tel. 0258831137, fax: 0258811470 sau e-mail: ajofm@ab.anofm.ro

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com