În doar 24 de ore! Trei accidente rutiere soldate cu trei răniţi în Alba

3 iulie 2013 11:250 comments

car-accident8Pe raza judeţului Alba au avut loc, marţi, evenimente rutiere, în urma cărora trei persoane au suferit leziuni corporale, fiindu-le acordate îngrijiri medicale de specialitate. În toate cele trei cazuri, poliţiştii au intervenit în vederea luării primelor măsuri ce se impun la faţa locului, dar şi pentru dirijarea traficului rutier şi reducerea riscului producerii altor evenimente rutiere negative în zonă.
Astfel, marţi, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Jidvei au fost sesizaţi telefonic, cu privire la producerea unui accident de circulaţie soldat cu victime omeneşti la ieşirea din satul Cetatea de Baltă.
La locul respectiv poliţiştii au stabilit că D.C., de 20 ani, din Cetatea de Baltă, care a promovat examenul pentru obţinerea permisului de conducere la sfârşitul lunii iunie 2013, în timp ce conducea un autoturism pe direcţia de mers Tătârlaua spre Cetatea de Balta, nu a adaptat viteza de deplasare, într-o curbă la stânga, a pierdut controlul autovehiculului şi s-a răsturnat cu autoturismul în şanţul din partea dreaptă a carosabilului.
În urma accidentului, B.D., de 27 de ani, din Cetatea de Baltă, pasager pe locul dreapta faţă al autoturismului a suferit leziuni corporale, fapt pentru care a fost transportat la Spitalul Municipal Târnăveni, unde i s-au acordat îngrijiri medicale şi s-a stabilit diagnosticul de dislocare umăr drept.
În cauză, cercetările continuă.
Poliţiştii din cadrul Biroului Rutier Alba Iulia au fost sesizaţi să intervină marţi la un alt accident rutier produs Din primele verificări efectuate aceştia au stabilit că Aurel P., de 58 de ani, din Alba Iulia, în timp ce conducea un autoturism nu s-a asigurat corespunzător la efectuarea manevrei de viraj la stânga pentru a intra pe strada Pădurii și a intrat în coliziune cu un motociclu condus de Cătălin P., de 26 de ani, din Alba Iulia, care se afla în depășirea acestuia.
Ca urmare a accidentului Cătălin P. a suferit leziuni corporale grave, respectiv, fractură de claviculă, rămânând sub supraveghere medicală în incinta Spitalului Județean Alba.
Tot marţi seara poliţiştii din cadrul Poliţiei oraşului Zlatna au fost sesizaţi de către personalul de serviciul al Spitalului Judeţean Alba că la Unitatea de Primiri Urgenţe a fost adus un minor de 2 ani, victimă a unui accident rutier.
Din primele verificări efectuate, poliţiştii au stabilit că accidentul rutier a avut loc în jurul orei 19.00 pe raza localităţii Pătrânjeni, iar minorul, însoţit de părinţi, a fost transportat la spital de către conducătorul auto implicat în accident.
Cu ocazia cercetării la faţa locului poliţiştii au stabilit că minorul, scăpat de sub supravegherea părinţilor a ieşit din curte şi s-a angajat în traversarea străzii, unde a fost surprins şi accidentat de autoturismul condus de J.M., de 45 de ani, din Prahova.
Ca urmare a accidentului minorul a suferit o fisură de bazin, rămânând internat în Spitalul Judeţean Alba.
În cauză cercetările sunt continuate de poliţişti pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor producerii accidentului rutier.

Pe această cale, Inspectoratul de poliţie al Judeţului Alba revine şi recomandă tuturor conducătorilor auto, dar şi celorlalţi participanţi la trafic, să respecte cu stricteţe prevederile legale în materie de legislaţie rutieră pentru a se pune astfel la adăpost de eventuale evenimente nedorite în trafic.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com