În perioada 15-25 mai activităţi de dezinsecție, dezinfecție și deratizare în municipiul Alba Iulia

14 mai 2013 11:090 comments

deyi

Conform graficului aprobat pentru lucrările de deratizare dezinsecție și dezinfecție pentru anul 2013, în luna mai sunt prevăzute activități de dezinsecție a zonelor verzi în perioada 15.05.2013-25.05.2013 cu posibilitatea de prelungire în funcţie de condițiile meteorologice. Se va acorda o atenție sporită combaterii căpușelor, prin aplicarea a cinci tratamente în zile diferite, câte două treceri pe zi (una de măturare la sol și o alta de pulverziare în aer). Pentru a evita situațiile neplăcute ce pot apărea se va mătura suprafața de zonă verde (557 711 mp) în cursul nopții, prin pulverizarea cu atomizoare a întregii suprafețe. Dimineața începând cu ora 4 se efectuează tratamentul aerian pe aceleași coordonate de suprafețe. Harta operațiunilor cuprinde toate cartierele (Cetate, Ampoi, Partoş, Oarda, Bărăbanţ, Centru), inclusiv zona istorică a orașului.
Până la această dată s-a deratizat domeniul public – zonele verzi (lună martie) și s-a executat deratizare, dezinsecție, dezinfecție la instituțiile de învăţământ și cele aflate în subordinea primăriei (căminul de vârstnici, cantina socială, stadion etc). În luna iunie se va acoperi și ștrandul de la Schit, dat fiind faptul că acesta va funcționa și în acest sezon.
Lucrările se desfășoară în conformitate cu prevederile contractului de concesiune cu numărul 20082/2012, privind delegarea gestiunii acestui tip de servicii, încheiat cu SC Coral Impex SRL Ploieşti.
În cazul în care populaţia doreşte să facă anumite sesizări privitoare la desfăşurarea acetor activităţi vă punem la dispoziţie următoarele contacte: Primăria Alba Iulia- Serviciul Administrarea Activităţilor Domeniului Public: 0258813534 sau firma prestatoare: 0258 811336.

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com