Încep lucrările pentru repararea DJ dintre Poiana Galdei și Tabăra Școlară Roica

31 mai 2013 12:490 comments

IMG_0627Președintele Consiliului Județean Alba, Ion Dumitrel, a semnat astăzi ordinul de începere a lucrărilor pentru repararea unui nou tronson din drumul județean 107K ce face legătura între comunele Galda de Jos și Mogoș.
Porțiunea pe care se vor executa lucrări are o lungime de aproximativ 8 km și se întinde de la ieșirea din localitatea Poiana Galdei până dincolo de Tabăra Școlară Roica.
„Este o porțiune de drum care a mai fost asfaltată acum foarte mulți ani și care era într-o stare foarte proastă. Tronsonul ce se întinde până la ieșire din Poiana Galdei a fost deja astfaltat de Consiliul Județean Alba, iar tronsonul de dincolo de tabără, care este acum pietruit, îl vom avea în vedere pentru viitor. Porțiunea pe care vor începe lucrările acum cea mai rea din drum.
Sper ca firma executantă să se apuce cât mai repede de lucrare. Am discutat cu ei să întrețină calea de rulare pe perioada lucrărilor, astfel ca cetățenii să poată circula mai bine.” – a spus Ion Dumitrel, Președintele Consiliului Județean Alba.
Data de începere a reparațiilor pe acest tronson de drum este 3 iunie 2013, iar data până la care constructorul trebuie să finalizeze toate lucrările este 3 aprilie 2014. Sunt prevăzute a se executa lucrări de consolidare a corpului drumului în valoare totală de circa 9,3 milioane de lei, fondurile fiind asigurate din bugetul propriu al Consiliului Județean Alba.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com