Inconştienţă: Şofer din Covasna prins beat turtă la volan în Alba Iulia

21 august 2013 12:290 comments

etilotest-politia-600x450Poliţiştii rutieri din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia au întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autoturism de către o persoană având în sânge o îmbibaţie alcoolică peste limita legală, faţă de V.O., de 30 de ani, din municipiul Sfântu Gheorghe, judeţul Covasna.
Acesta a fost depistat în data de 18.08.2013, ora 03:40, în timp ce conducea un autoturism pe b-dul Încoronării din municipiul reședință de judeţ şi nu a oprit la semnalul poliţiştilor, motiv pentru care s-a pornit în urmărirea lui.
În cele din urmă a fost oprit pe strada Viilor din Alba Iulia unde a fost identificat şi i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul etilotest.
V.O. a refuzat testarea cu aparatul etilotest, motiv pentru care a fost condus la Spitalul Judeţean Alba unde i-au fost recoltate probe de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei.
În conformitate cu rezultatul analizelor de laborator ce au fost comunicate de Spitalul Judeţean Alba, bărbatul avea în sânge o alcoolemie de 1,25 g la mie (la prima probă), respectiv 1,10 g la mie (la a doua probă).
Cercetările sunt continuate

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com