ITM Alba:Trei firme amendate pentru munca la negru

23 septembrie 2013 10:540 comments

negruSăptămâna trecută inspectorii ITM Alba au continuat contraolele la firmele din județ pentru depistarea eventualelor neregului. În cadrul controaleor au fost depistați la trei firme cinci persoane fără forme legale de angajare. Toate cele trei firme au fost amendate.
Firmele amendate sunt: Fia Consulting &Distribution SRL – o persoană depistată în lucru fără forme legale de angajare (amenda 10.000 lei), “Transilvania Expres Company” SRL – două persoane depistate în lucru fără forme legale de angajare (amenda 20.000 lei), “Rama” SRL Roman (judeţul Neamţ), punct de lucru autostradă – două persoane depistate în lucru fără forme legale de angajare (amendă 20.000 lei).
Per ansamblu În perioada 16–20 septembrie, Inspectoratul Teritorial de Muncă Alba a controlat 43 de firme, cu un număr total de 1.067 de angajaţi. Au constatat 84 deficienţe şi au dat amenzi de 55.600 de lei. Dintre acestea, trei au fost pentru munca “la negru”.
În domeniul securităţii şi sănătăţii în muncă, au fost controlate 29 de firme şi constatate 51 de deficienţe. Inspectorii ITM au aplicat un avertisment.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com