Jandarmii au intervenit în Blaj pentru a aplana confictul între o femeie și concubinul acesteia

10 februarie 2014 12:160 comments

Jandarmeria-Romana

Pentru că nu a gătit, o femeie din Blaj a fost ameninţată cu bătaia şi dată afară din casă de concubin. Jandarmii au intervenit la timp, au aplanat scandalul şi l-au sancţionat contravenţional pe bărbat.

Incidentul s-a petrecut sâmbătă, 8 februarie a.c., la ora 21.15, pe strada Barbu Lăutaru din municipiul Blaj şi a fost semnalat prin apel la 112. După ce a lucrat toată ziua în pădure, ca tăietor de lemne, Alexandru D. ( 39 de ani ) s-a întors acasă sub influenţa băuturilor alcoolice şi, conform propriilor spuse, şi-a găsit concubina urmărind programele TV.

Întrebată fiind dacă a gătit ceva de mâncare, femeia a răspuns negativ, fapt care a determinat furia bărbatului. Drept urmare, concubina a fost înjurată, ameninţată cu acte de violenţă şi dată afară din casă.

Scandalul a continuat în stradă, sub privirile vecinilor, până când unul dintre aceştia, temându-se pentru sănătatea femeii, a chemat jandarmii. Un echipaj de jandarmerie din cadrul Secţiei Blaj a intervenit de urgenţă, a aplanat conflictul şi a prevenit apariţia unor fapte mai grave.

Bărbatul a fost sfătuit să dovedească mai multă toleranţă în relaţia cu partenera sa, iar pentru fapta săvârşită a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 200 de lei.

Tags:

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com