JISK deschide un magazin la Sebes!

23 octombrie 2017 14:545 comments

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, inaugurează cel de-al 50-lea magazin din țară în Sebes. Cu o suprafață totală de 1130 mp, JYSK Sebeș va fi inaugurat joi, 26 octombrie, în strada Augustin Bena nr. 88, începând cu ora 08.00.

deschidere JYSK Sebes

deschidere JYSK Sebes

 Odată cu deschiderea JYSK Sebeș, compania noastră ajunge la 50 de magazine JYSK în țară, lucru de care suntem foarte mândri. Cu această ocazie vom avea atât oferte speciale de deschidere în magazinul JYSK Sebeș, cât și o campanie națională cu oferte foarte bune, prin care să marcăm inaugurarea celui de-al 50-lea magazin.  

Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România

JYSK România, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă, decorațiuni și textile pentru casă din Europa, parte a grupului scandinav JYSK Nordic, inaugurează cel de-al 50-lea magazin din țară în Sebes. Cu o suprafață totală de 1130 mp, JYSK Sebeș va fi inaugurat joi, 26 octombrie, în strada Augustin Bena nr. 88, începând cu ora 08.00.   

„Odată cu deschiderea JYSK Sebeș, compania noastră ajunge la 50 de magazine JYSK în țară, lucru de care suntem foarte mândri. Cu această ocazie vom avea atât oferte speciale de deschidere în magazinul JYSK Sebeș, cât și o campanie națională cu oferte foarte bune, prin care să marcăm inaugurarea celui de-al 50-lea magazin. Pentru că este un moment important pentru noi, l-am invitat la deschiderea din Sebeș și pe Alex Bologa, unul dintre sportivii paralimpici pe care JYSK îi susține și care în vara acestui an a câștigat titlul de campion european la Campionatul European de Judo pentru nevăzători. Alex va tăia panglica în ziua deschiderii și va da startul petrecerii de deschidere, o petrecere la care îi așteptăm pe locuitorii din Alba cu surprize, cadouri și oferte de până la 75%”, a declarat Iraida Paiuc, Marketing Manager JYSK România.

JYSK a pregătit un eveniment special pentru clienți pentru a marca Marea Deschidere a magazinului din JYSK Sebeș. În ziua inaugurării, pe 26 octombrie, începând cu ora 08.00, locuitorii din județul Alba sunt așteptați cu un mic dejun gustos format dintr-o cafea bună și energizantă și un croissant, cu o atmosferă veselă, cu muzică, baloane și cadouri pentru cei mai matinali cumpărători. Primii 150 de clienți care vor achiziționa produse în valoare de minim 50 de lei vor primi cadou câte o pernă din pene de rață, pernele fiind una dintre categoriile pentru care este recunoscut brandul JYSK.

“Inaugurarea magazinului JYSK Sebeș este un moment pe care atât echipa magazinului, cât și întreaga companie, îl așteaptă cu nerăbdare. Suntem bucuroși că vom fi magazinul JYSK cu numărul 50 din țară și că, începând cu 26 octombrie, le vom putea oferi locuitorilor din Alba produse de calitate pentru dormitor, mobilier cu design scandinav și decorațiuni pentru casă, care să le facă locuințele mai confortabile și mai primitoare. În plus, îi așteptăm cu oferte excelente”, a declarat  Ioan Raita, Director de magazin JYSK Sebeș.  

Clienții pot găsi mai multe informații despre ofertele si evenimentul de deschidere pe www.JYSK.ro/Sebes . Oferta completă cu toată gama de produse JYSK poate fi accesata pe  magazinul online www.JYSK.ro.

Despre JYSK

JYSK este unul dintre cei mai importanți retaileri de mobilă și decorațiuni interioare din Europa, cu afaceri anuale de peste 2,5 miliarde de euro. Grupul desfășoară operațiuni în 48 de țări și numără un total peste 20.000 de angajați. În toamna acestui an, grupul JYSK Nordic deschis cel de-al 2500-lea magazin din lume, moment marcat printr- campanie specială.

Deținut de danezul Lars Larsen, JYSK a inaugurat primul magazin pe data de 2 aprilie 1979 în Danemarca, în orașul Aarhus, al doilea cel mai mare din țară. Cinci ani mai târziu, compania s-a extins dincolo de granițele țării odată cu deschiderea unui magazin în Germania. În luna aprilie 2017, grupul danez a aniversat 38 de ani de existență, momentul fiind marcat printr-o campanie specială în toate țările în care există magazine JYSK.

Retailerul danez de mobilă și decorațiuni interioare comercializează o gamă variată de produse pentru casă și grădină la o calitate ridicată și la cel mai redus preț. Sub deviza “Sleeping and Living”, magazinele JYSK oferă tot ce este necesar în casă pentru viața de zi cu zi, de la mobilier de interior și de grădină, până la lenjerii de pat, perne, obiecte decorative și de iluminat.

JYSK a intrat pe piața din România în 2007, odată cu inaugurarea primului magazin la Oradea. Rețeaua numără în prezent 49 magazine, în orașe precum București, Arad, Baia Mare, Craiova, Târgoviște, Constanța, Cluj, Deva, Galați, Oradea, Pitești, Mediaș, Satu Mare, Vaslui, Suceava, Târgu-Mureș, Timișoara, Alexandria, Râmnicu Vâlcea, Sibiu, Târgu Jiu, Bacău, Botoșani, Focșani, Piatra Neamț, Hunedoara, Balș.

Abrevierea JYSK este un derivat de la denumirea peninsulei Iutlandia și semnifică în limba daneză calități precum simplitatea, onestitatea și conștiinciozitatea.

 

Leave a Reply


WP2Social Auto Publish Powered By : XYZScripts.com